t5 makınelı bı volvo + lpg cok daha guzel olur gıbı gelıyor bana
eskıde olsa favorım s70 t5
t5 makınelı bı volvo + lpg cok daha guzel olur gıbı gelıyor bana
eskıde olsa favorım s70 t5
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
lpg şahine bile takmam öyle söylimbakalım bır kac yabancı sıtede bakınıyorum bu conta olayı kafamı karıstırdı
Hocam ben senin korkularını az çok anladım.
Yüksek model,az kilometreli araçlara yönelmelisin bence.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...rc1-6thp/detay
veya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29157945/detay
yok abi s40 t4 artık ya çok güzel boyasız düşük kmli tertemiz bi tayyar 40 civarlarına gelirse o zmn değişir karar ama bu piyasada mubarek 45 'ten aşağı veren olmaz gibime geliyor![]()
Valla benim astrada lpg takılı tamam tasaruflu falan ama bir daha bende taktırmam sanmıyorum , benzin gibi randuman vermiyor.
Bu arada sen niye sıfır araç almıyorsun o paralar ? Bırak o kadar hızlı olmasın , temiz olsun , ilk senin olsun işte , megane hb 1.5 dci alsan kötü mü olur ?
Yine tabi sen bilirsin ama o kadar da kötü değil bence , sonuçta sıfır araba alacaksın tertemiz mis gibi garantisi var , herşeyi var. Ben olsam öyle bir tercih yapardım yani 10 yaşında bir arabaya bineceğime...
İçin rahat olarak al da sonradan pişman olma ne alırsan al yeter ki verdigin paraya üzülme sonradan...
model sıkıntı değilse t4 çok iyi o paraya alınabilcek en iyi araba konfor hız karizma hepsi var
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ailede öyle diyorda hani içimizde kalan 170 ps vti aşkı hani şöyle bodruma giderken aydın otobanında 200+ lar
2.0 tdi alayım desem mubarekler altın pıstonlu sankı
güzel giden bir dizel 40 civarlarının neredeyse 2 katı...birde sıfır araç alırken ancak toyota alırım başkası cidden sinmedi içime oda 1.4 tek ekstantırık dızel vs 1350kg...çok zor abi![]()
Sana yarıyacak otomobil 207 rc![]()
s70 t5 bakardım ben. s40 tan daha oturaklı duruyor, çizgileri daha klasik, eskise de sıkmayacak güzellikte. içi daha geniş ve daha kaliteli duruyor, daha güçlü + 5 silindirin sesi.
babamın 2tane s70 t5 bi tane 850 si vardı, hepside tüplü, hiç sorun yaşamadık tüpten kaynaklı, tavsiye ederim.
s40 ile azmı yakıcan
ep3 istemem altından kalkamam diyorsunda hani Allah muhafaza satmaya kalksan s40, heleki modlu bi s40ı kime satacan
kaçtane tr örneği var tr de. Iyi yürüyen
Kötü anlama fikir sadece.. ille alacam dersen payca yazılım için yardımcı olurum piston var s60r motoru varparça gırla
hacım o paraya ya gel ben sana benım arabayı satıyım yada gıt 2,0 407 al nacizane
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
dayım volvo servisi olsa çekinmem bi t4 e binerim
kendi açımdan bakiim biraz olaya imprezza alırdım köpeğimde war diosan station wagon bi imprezza paklar sni gibime gelio
edit: a4 1.8t de düşünebilirdim
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
500 altı yakar emınım otomatıkler 12 lt yakıyor 100kmde oda bakımsızları...yurutcem derken egzoz yazılım fıltre abı cıkıpta 500bg yapıcak halım yok..standarta cevırcem satıcam satarken bılıyorum zarar edıcez ama etcegımız zararda 4 5 lıra oda bındıgımıze sayarız
manuelı olsa dusunurum ama hep yuksek km ve otomatık..
babamda ımpreza ıstıyor ama kıme sorduysak uzak dur cok yakıyor dıyor...bırde bılmedıgımız bı araba
bütçe 30 civarlarına çıkabiliyosa e 320 de önerebilirim saydığınız bütün araçlardan üstündür bi çok konuda
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)