RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
hemen hemen hergun LPG lı gezen bı maseratı göruyorum grı renkte adamın dizelı olsa o kadar gezmez belkıde ?
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Bence de binmek istediğin rahat kullanmak istediğin rahat derken cebini üzmeyecek şekilde böyle arabalara takılabilir lpg.Ama kesinlikle spor makina dediğimiz araçlara takılmaması lazım.Yakışmıyo![]()
arabam spor araba değilse , kesinlikle lpg taktırmaktan yada dizel kullanmaktan yanayım.
Uzun yolda özellikle insanın içi gidiyor gaza yüklenirken, hele o dizel arabalar son sürat giderken sabit hızla gitmeye çalışmak.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
tamam lpg az yakıo ama neden az yakıo lpg'nin fiyatı 2.00 lira benzinin fiyatı 3.80 işte aradaki fark bu yoksa lpg'nin arabaya az yaktırdığı felan yok..hee bunun haricinde çıkardığı problemlerde cabası bende ies varken lpg taktırmıştım ama pişman oldum 3 sefer conta değiştirdim yinede düzen tutmadı araba ilk taktrdığımda performansda bi düşüş yoktu ama sonradan bayağı bayağı düştü...![]()
SDR GARAJ
Türkiyede 6 yada 8 tam hatirlamiyorum lpg li Ferrari varmiş daha önce bi lpg haberinde okumuştum doğrumu acaba ?
Tabi maddi durumla alakalı.
Libyada çalışıyorum, benzin 0.24 tl![]()
evet doğru :d
hyundai Tucson kullanıyorum 2.0 hemde 1500 kg .
480 km yolu 2 depo ile gidiyorum
Klima açık , radar yok , hep tapagaz
25 tl tutuyor...
aynı tarzda Türkiyede kullansan 500 tl.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.