gelıyorum azız abı bekle benı yada ulas numaranı bulamadm![]()
mert abini gördüm gliba yayla burgerda bizde roccoyla karşısındaydık korna çaldık ama![]()
bu kadarı bile çok iyi azz =)
=)) yarın 11 de ordayız bizde
Ben yeri bilmiyorum bilen biriyle omurun orda bulussak uyarmi , gelicek olan kisiye gore o saate ayarlarim kendimi.
0537 331 57 64
Sercan.
arkdaşlar herkes cila atıcak diye birşey yok maksat tanışmak arabalarımızı hep beraber temizlemek Boozer adını yazıyım aramızda ol bulamayanlar beni arasın arkadaşlar ömürün ordan girmeyin yan yoldan devam edin kola fabrikası var eski ordaki bahçelievler sapağından girin zaten o cadde üzerinde o sapakdan girince solda jfk hastanesi var ışıklardan direk karşıya geçin dümdüz zaten o cadde talatpaşa caddesi ileride bir tane ışıklar gelicek ordanda dümüz geçin devam edin yol üçe ayrılıcak bir yol köprünün üstünden yaylaya gidiyor bir yol köprünün altından basın sitesine gidiyor bir yolda en sağdan haznedara gider siz en soldan köprü altından geçin köprü altından geçince ışıklar gelicek o ışıklardanda geçince sağda karakol görüceksiniz karakol izasından devam edin en sokak zaten sağda tabelayı görüceksiniz yolun kenarında ışıklı tabela var oto yıkama diye![]()
Güncel Liste
1-nires cum82
2-hakotech corvette
3-emirhan sph megane coupe
4-ahmet abi cupra
5-pesimist206 scirocco mert ve çetesi
6-smn cupra
7-hakan e39 dub style
8-alican clio rs
9-Can's
10-ekmekarası c4
11-nitrO_Oxide
12-pannacotta emrah 308
13-typeRace
14-sercan 207
15-Zafa sari ibiza cupra
16-ramo35
17-oktaymetiin
18-Ahmet Yılmaz.
19-uerbas eg civic mku 92
20-Saro-Ş
21-ruudvan
22-BEmre0075 dubfocus
23-gurkan evrn 01 Scirocco
24-efe m3
25-MertS=pesimist tayfası
26-Melih-Ö
27-__FrK__
28-bravo_sercan : Sercan Türköz
29-olivera7 gkh tt
30-yasin_R typer
31-Ahmet Saraçoğlu
son saatler günceli
arkadaşlar , beylikdüzünden oraya kadar gidecek biri varsa e5 üstünden bende takıliym peşine ,, tamam çok detaylı yazmışınız ama biliyorum ben kendimi , töbe billah bulamam,
arkadaşlar bulamayanlar beni çaldırsın ben ararım 0544 599 40 82 tarif ederim ahmet numaranı yolla özelden arayıp tarif edeyim sana şimdiden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)