Hayirli Uğurlu Olsun cok fazla titizlik illaki sorun cıkartir derdi babam İnşallah bi sıkıntı cıkmaz :D
Printable View
Hayirli Uğurlu Olsun cok fazla titizlik illaki sorun cıkartir derdi babam İnşallah bi sıkıntı cıkmaz :D
yok huzurluyum abi garantisi var vururum beyınlerıne :D
Her Scirocco sahibinin ilk alması gereken şey coilover bence. Stock çok yüksek duruyor.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun :)
hayırlı ugurlu olsun Allah tekerine taş değdirmesin :)
güzel seçim hadi hayırlı olsun şimdi de aralığa kadar şafak sayıcan :D:D
hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir seçim bence.
kazasız belasız tekrardan.
not: kırmızısı iyidir :D
Hayırlı olsun scirocco iyi seçim :)
Hayırlısı olur inşallah...:)
Bakalım Garanti Konusunu Konuşup Ona Göre Hareket Edicem Zaten Tek Yapıcagım Şey o
Çok Teşekkürler :)
İnşallah Artık Cidden Adaklarım Var Kısmetse Hayırlı Olur İnşallah
Teşekkürler,Abi Onun Bunun Kurcaladıklarını,Vurduklarını Bimbir Ekspertizle Uğraşıp İçime Sinmeyerek Garantisiz Risk Alarak Alıcağıma Bekliycem..Hem Aileyide Zorlamamış Olacam :)
Sagolasın Teşekkürler, O Paralara En Iyı Bu Geldı Gozume...Kısmet,Beyaz Herkesde Var Otekılerde 2 Lira Farkediyor Bu Renk Bıraz Koyu Ama Bi BBS açıcak Onu :D
hayırlı olsun renk seçimi güzel, cam tavansa hele daha süper olur
Hayırlı olsun tez zamanda kavuşman dileğiyle bu arada bırak napcan K20'yi alan bi pişman, almayan 2k pişman :D
Teşekkürler,Yok Ona Gerek Duymadım Açılmıyor Komple Bırde Onu Soyleyınce 5 Ay Suruyor...RCD 510'da Sıkıntı Varmış Tedarikte Onu 1 2 Hafta Erteleyerek Hallediyorlar Ama...Sunroof'ta Ayları Bulabılıyor...Yazı Gelmiş Fabrikadan
310 Kitlicekti Adam Yemezler Dedim :D
hayırlı olsun, beyaz almadığın için ayrıca tebrik ederim :) ama yinede keşke yeşil veya maviye baksaydın ;)
hayırlı olsun güzel secım olmuş..
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
çok iyi bi seçim olmuş, galiba sanırım
Aslında....:D
Ohhh be :D
Gule gule kullan.
mert hayırlı olsun ayakların yerden kesilsin o bile yeter sana bence artık çok çektin gözüne uyku girmedi yeri geldi psikolojin bozuldu ama en sonunda kurtuldun hepsinden boşver tayyarı başka bahara ben alırım inş onla gezdrrm:D