Hayirli Uğurlu Olsun cok fazla titizlik illaki sorun cıkartir derdi babam İnşallah bi sıkıntı cıkmaz![]()
Hayirli Uğurlu Olsun cok fazla titizlik illaki sorun cıkartir derdi babam İnşallah bi sıkıntı cıkmaz![]()
yok huzurluyum abi garantisi var vururum beyınlerıne![]()
Her Scirocco sahibinin ilk alması gereken şey coilover bence. Stock çok yüksek duruyor.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
güzel seçim hadi hayırlı olsun şimdi de aralığa kadar şafak sayıcan![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bakalım Garanti Konusunu Konuşup Ona Göre Hareket Edicem Zaten Tek Yapıcagım Şey o
Çok Teşekkürler
İnşallah Artık Cidden Adaklarım Var Kısmetse Hayırlı Olur İnşallah
Teşekkürler,Abi Onun Bunun Kurcaladıklarını,Vurduklarını Bimbir Ekspertizle Uğraşıp İçime Sinmeyerek Garantisiz Risk Alarak Alıcağıma Bekliycem..Hem Aileyide Zorlamamış Olacam
Sagolasın Teşekkürler, O Paralara En Iyı Bu Geldı Gozume...Kısmet,Beyaz Herkesde Var Otekılerde 2 Lira Farkediyor Bu Renk Bıraz Koyu Ama Bi BBS açıcak Onu![]()
Hayırlı olsun tez zamanda kavuşman dileğiyle bu arada bırak napcan K20'yi alan bi pişman, almayan 2k pişman![]()
Teşekkürler,Yok Ona Gerek Duymadım Açılmıyor Komple Bırde Onu Soyleyınce 5 Ay Suruyor...RCD 510'da Sıkıntı Varmış Tedarikte Onu 1 2 Hafta Erteleyerek Hallediyorlar Ama...Sunroof'ta Ayları Bulabılıyor...Yazı Gelmiş Fabrikadan
310 Kitlicekti Adam Yemezler Dedim![]()
hayırlı olsun, beyaz almadığın için ayrıca tebrik ederimama yinede keşke yeşil veya maviye baksaydın
![]()
hayırlı olsun güzel secım olmuş..
mert hayırlı olsun ayakların yerden kesilsin o bile yeter sana bence artık çok çektin gözüne uyku girmedi yeri geldi psikolojin bozuldu ama en sonunda kurtuldun hepsinden boşver tayyarı başka bahara ben alırım inş onla gezdrrm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)