mantıklı geldi. iyi düşünmüşsün ama o serefsizler forumları bile takıp ediyolardır. cok sinir oldum ya kaç tane haber aldık. çalındı çalındı yeter artık.
Printable View
mantıklı geldi. iyi düşünmüşsün ama o serefsizler forumları bile takıp ediyolardır. cok sinir oldum ya kaç tane haber aldık. çalındı çalındı yeter artık.
çok geçmiş olsun ucuz atlatılmış. arkadaşlar sahibinden.com da ilan verirken semt belirtmeyin farklı bi yer verin. arayıpta nerde görebiliriz felan gibi soran kişilere ise farklı yerde gösterin aracınızı...
öncelikle geçmiş olsun
arkadaşlar hepimizin atladığı nokta emniyetin gözü önünde onlarca araç çalınıyor ve ne hikmetse hiçbiri bulunamıyor
çalınan bu araçlar uzaya götürülmüyor muhtemelen bktan bir tamirhanede parçalanıyor ya da şase değiştirilerek satılıyor
koskoca ankara emniyeti oto hırsızlarını mı yakalayamayacak
başka işler var işin içinde!!!
sahibindende plaka yok adres yanlış ama adamların işi bu buluyo lanet herifler
Fatiii konuyu yeni gördüm büyük geçmiş olsun uzun zamandır benimde geceleri uykum kaçıyor bunlar yüzünden her sese kalkıyorum.
Geçmiş olsun şanslıymışsınız ankara emniyetinden bir hayır gelmiycek sanırım bu hırsızları caydıracak bişiyler düşünmeliyiz bence bu direksiyondan frene uzanan bir demir aparat vardı iş görmezmi onlar caydırıcılık acısından sonuçta hırsız yanında büyük keskiyle dolaşmaz diye tahmin ediyorum.
cekip silahı vuracan bunları
Çok geçmiş olsun. Öncelikle bu adamları yakalayıp kafalarını patlatıp sonra polise teslim etmek lazım ama sakın yapmayın. Bir yakınım evine giren hırsızı hırpaladıktan sonra polis çağırdı ve adam dövdüğü için biz suçlu olduk. Hırsız elini kolunu sallayarak giderken bizim arkadaş hala karakoldaydı. Bu şerefsizler her yolu biliyorlar.Bizim tanıdık eski milli basketbolculardan. Adamın suyunu çıkarmış, ama hırsızın verdiği ifadede " ben yolda yürüyordum , bu adam bana kaş göz yaptı evine çağırdı " oldu. Adama bu sefer eşcinsel muamelesi yapmaya başladılar karakolda .
Sim kart olayındada çin malı CEMIR dedikleri o karın ağrısı ile çözüyorlar olayı. Bir arkadaşım direksiyona elektrik şok cihazı bağlamıyı düşünüyordu. Direksiyonu tutan binlerce volt elektrik ile yamulacak. En temizi bu gibi geliyor bana
Geçmiş olsun iyice azıttı şerefsizler.
Çok geçmiş olsun , Allahından bulsun adi şerefsizler..
Çok geçmiş olsun, hepimiz dikkatli olmamız lazım.
Gecmis olsun
saolun arkadaslar eksik olmayın.kırılan parcalara bakınıyorum hurdacı murdacı ucuza buluruz ins..su anda asıl onemli olan kontak kısmı digerlerini hallettim gibi
Geçmiş olsun kardeşim ucuz yırtmışsın yine kötünün iyisi diyelim.BAşkentte bile böyle oluyorsa ne kadar ciddi durum.Bi arada bizim buralarda siteden paso benzin çalıyorlardı her arabadan.Allah c.c herkein canını malını bu şerefsiz insanlardan korusun.
fatih çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun ya.
geçmiş olsun