ortalıkda cınsmı yok
cem'in dediğini yapmaya hazırsanız telefon atın tek tek arayıp 12-13 fiyat verelim sonra seni arasın abi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
arkadaşlar ben balıkesirde oturuyorum aracı yakından pek çok kez gördüm çok detaylı incelemesemde kaporta olarak çok mükemmel bi araç değil zaten boya durumu kötü aynı zamanda boyanan kapı tarafındaki boyada çok kötü atılmış ama bende dahil herkez bi yandan arayınca ve herkez bi fiyat çekince adamın bi tarafı kalktı aracı gidip görmeyi düşünüyordum fakat bu durumu öğrendikten sonra vazcaydım.zaten fiyat olarakta uçmuş adam 98 model vti ya verecek o kadar param yok alan hayrını görsün.
Denildiği gibi şiştiği gibi iner. Zaten bizim gibi VTi 'ya hakettiği değeri veren ve ilgi duyan insanların dışında o fiyatı birisinin vereceğini pek ummuyorum...
valla kaç kişi ararsa arasın bi fiyat sölüosan arkasında durucan oynamıcan bi sağa bi sola
otursun artıkın şu vti fiyatları bizde alacaz bakacaz bakalım benim karşıma ne cabbazlar çıkıcak...
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
yakında patlak bı vti alıcam pert otesı bı sey alıcam komple orjınal toplaycım werıcem teyzeme salıcam istanbul yollarına EEEE NASILSA BİZİM GİBİ SAZNLAR COK hemen atlıycaz 20 den assagı cakmam herhaldeneyse bu bı yanada bende aradım o ablayı ablaya tam 16 16 bucuk werıcem abla 21 gordu dıyınce abla hemen wer arkana bakma dedım kabahat onda degıl kabahat bızım ta kendımızde kımse o 21 i veren onuda tebrık edıyorum
C R M performance
Adamlar Boş arazide Altın Küpü bulduklarını sandılar.
Boş arabaya o fiyatlar cok
ama arabada parça olur malzeme olur emek olur o paralar istenir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)