Mitsubishi canter şasesine kupa oturtmuş...Bence işin kolayına kaçılmış...Motor hakkında bilgi var mı ?
Mitsubishi canter şasesine kupa oturtmuş...Bence işin kolayına kaçılmış...Motor hakkında bilgi var mı ?
Askerlik yan gelip yatma yeri değildir yiğit beyAma koltukta isteyen yatıyo isteye amuda kalkıyor malesef,birçok şeyi zaten Atatürk öğretmişti bu ülkeye ama insan geçmişine dönüp bakmayınca ne fayda
evet ilk bukan modelini bi tarım fuarına çıkarmışlardı,o zamanlar iveco motor vardı,şimdiki modellerde belki birkaç yenilik,iyileştirme yapmışlardır diye umuyorum çünkü araç halen test aşamasında,fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 70.000TL civarlarımı neydi,ayrıca klima bile opsiyoneldi o zaman
Hisarlar grup üretiyor zaten bunu,kendileri tarım makinaları,traktör kabinleri ve daha benzeri bir çok şey yapıyor fakat otomobil yada türevi üretmek traktör üretmek kadar kolay olmuyor maalesef
İlk başta olabilir böyle şeyler firma geliştikçe kendi parçasını üretir,motor konusunda bundan önceki bukan modelinde iveco dizel motor vardı,ama bu modellerde kendi motorlarını geliştirdilermi bilmiyorum ?
bu sene yani 2010 tarım fuarında hisarlar standında yetkili bir bey ile konuştum üstünde iveco motoru olduğunu fiyatının 80.000 tl civarında olduğunu söyledi. Dediğim gibi tarımla uğraştığım için bunun büyük ölçekte bi çiftçi için bile lüzümsüz olduğunu belirttim hem fiyat olarak hem boyut ebat ve işlev olarak. Fiyat olarak biraz daha iyileştirme yapılması gerektiğini bu fiyatlara kimsenin alamayacağını söyledim bana unimog ayarında bi araç olduğunu söyledi bunu düşünerek almak gerektiğini söylediEkleme: Alınan donanım baz fiyatın üstüne ekleniyor
![]()
bu fiyatla etox mishali gibi olur sonu.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)