honda braz yakışıklı dye hemen suçlu olmuştur![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
hondayı yanılmıyorsam 1 sene öncesine kadar falan hep FB Stadının arkasındaki yıkamada görüyordum.
güzel bir araçtı.
cana birşey gelmemesine sevinilmeli.
Yolcuların beyanında minibüsçü çok hızlıydı diyorlar ki anlaşılan minibüsçü aşırı süratli kullanarak kazaya kadar zaten yolcuların da canına okumuş ki hepsi bu kadar tepkili...
Geçmiş olsun arkadaşa,
Loading...
hondanın şuçlu olmasının en büyük sebebi modifiyeli olmasıdır, allahtan yolcular minübüs söförü hızlıydı diyorlar yoksa vay haline hondacının.
civic bizim mahallemizin aracıydı sahibini tanımıyorm gençden bi arkadaşdı. videoyu izleyemedim sırf minibüsün plakayı gördüm plakası çok tanıdık eğer yanılmıyorsam minibüs alibeyköy-şişli çalışan minibüs zamanında fena etiket olup hard sürüşünü çok izlediğimiz bi minibüs o güzergahtaki minibüsler cidden çok sıkıstıra sıkıstıra sürüyor minibüsleri eğer varsa aramzda yetkili birisi şark kahvesi halide edip mh arası izlesinler o yolu neler yakalayacaklarına kendileride inanamazlar... geçmiş olsn kimsenin ölmemesi sevindirici ama yaralanan 15 kişinin hesabını kim vericek yok yere canlarının acısını kim alıcak??
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sahibi halen aynı ise 2009 tuning showda vardı okadar uyarı veriyolardı çalıştırmayın bağırtmayın arabaları diye hiç dinlemeden kabolaları birbirne sürte sürte alev attırıyodu
yolcular hondanın suçu yok diyo ama
kaza benim evimin önünde oldu sayılır o hat üzerinde çalışan bütün minibüslerin çoğu aynı yolda araba sıkıştırırlar koca minibüsle ufacık arabaya kafa gösterir öyle embesil insanlar kazada arac minibüsü değil minibüs aracı sıkıştırmış makas atmaya çalışırken yolun karşısına geçmiş ağaca vurunca durmuş bms62 civic çok güzel aractı fakat o kazadan sonra nasıl toplanır nasıl düzelir bilmiyorum yaralılara acil şifalar
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bende haberlerde gördum bu arac fuardaykende bangır bangır muslum calıyordu ordan hatrlıyorum![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
geçmiş olsun.
şu minibüsçüler kadar uyuz olduğum bi şöför tipi daha yok. sanki bütün yollar onların, saçma sapan yerlerde aniden durmalar sinyal vermeden çıkmalar, en sol şeritte giderken kenardan biri el attımı trafiğin .. koyup en sağa geçmeler sağ şeridi tamamen ihlal etmeler, kendileri durup yolcu alırken sorun yok ama sen durup birini arabaya alırken yada indirirken arkadan korna çalma falan, bu bütün türkiyede aynı zannedersem.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu mübaerek günde kimsenin günahını almayın bence eğer suçlu honda sahibi olsaydı zaten honda şöförüne ilk minbüs şöförü atlardıMinibüs şöförü zaten 90kmh hıza çıkmış deniliyor haberlerde lütfen haberi düzgün izleyin okuyun ondan sonra yorum yapacaksanız yapın
Taksici ve Minibüscüler zaten İstanbul Toplu Taşımanın kanayan yaralarıdırlar,Minibüs şöförü zaten ben haksızım,suçsuzumda demiyor
Tam sopalık adammış ama polisler izin vermediler yoksa karnına basıp ossurtacaklardı Minibüs şöförünün
![]()
geçen gün büyükçekmeceden minisbüse binim kumburgaza gitmek için adam büyükçekmece atirusun karşısndaki duraktan en sola bir çıktı adamın önüne adam korna basıyo bağrıyo minibüsçü gülüyo hepsi aynı tip adam bide kocaman telefon numrasını yazmış yapışkan rakamlar ile güneşliğin iç kısmına beğenen kızlar arasın dye herhalde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)