Fuat 1 depo benzin kaç tl ye doluyor bi söylermisin kardeşim. Ortalama 45 lt. honda deposu olsun.
Printable View
Fuat 1 depo benzin kaç tl ye doluyor bi söylermisin kardeşim. Ortalama 45 lt. honda deposu olsun.
malzemelerın ısıl ıslemlerı trde yapılamıyor o yuzden burdan alsanızda bısı ıfade etmez
Şöyle bakın birde TEXTİLE fasoncusu Çinden önce kafaya oynayan hangi ülkeydi.
Lee,Lewis,Lacoste vs.vs.
pumanın tsırtlerını bı akrabamın calıstıgı fırma uretıyor yerı beylıkduzu bakırcılar sanayı sıtesı :)
'Konya gömlek' konusuyla birleşik olarak;
Tr de yapmak mesele değil yapmayı istemek mesele.
İstedikmi neleri başarıyoruz
Ötesi yok işte Cumhuriyetimiz kurulduğundan beri entrika entrika geç oldu saçmalayacağım şimdi.
Yazık oluyor ülkeye.
deve-boyun-eğri
anladınız...
O zaman hardcıyız biz aga. :)
Ben burda su mercedeslerin yildizi var ya bir ara herkes kopartiyordu onlardan aldim yetkili servisten uzerinde bir ton almanca yazi falan var tabi hologramlar falan.. Kutuyu actim icindeki yildizin uzerinde soy-san mi ne yaziyordu kutuya bir baktim sonradan made in Turkey:)
Krangi falan birakin cogu aksesuar bile TR yapimi olabiliyor ama iste uretim bambaska bir olay oldugu icin sasirmamak lazim.. Tr de uretilir, almanya da kutulanir, usa da satilir, cinden yonetilir :)
evet işte bu konuda yurtdışı olayına gıcık oluyorum dışarda herkes hafifletiyo biz giremiyoruz o kısma