User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
80 sonuçtan 77 ile 80 arası

Konu: B.Crower Krankları Türkiyede yapıyor desem ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estaş tan pt52 alan varmı.?
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu konuyu açmış madem bende söyleyeyim bir 2 şey tekstil sektoru için yurt dısındaki firmalara çok fazla ürün gönderen arakdasım var hatta çinde türk markalarının cakmalarıda var ama geçenlerde izmirdeki bir deri farbrikasının yöneticilerinden biri olan arakdasımdan gercekten enteresan bir haber aldım dunyanın en pahalı ve prestijli markalarından sayılan louis vuitton'ın deri ihtiyacını karsılayan ve hazır hale getirip etiketlendirilme işlemlerine kadar yürüten bunun gibi paristeki bir çok büyük firmanında deri ihtiyacını karşılayan firmada türk tabi bir ordaki artık fiyatlarına birde bağdat caddesindeki mağza fiyatlarına bakabiliriz.Gerçekten çoooook yazık bize.
    USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 saat önce supsandaydım.bizim ürünlerimizi kullanıyorlar yeni 2 ürün bırakmak için gitmiştim.üretim tesisini görme şansım oldu.gerçekten mükemmel profesyonelce yapılıyor herşey.brain crower stage3 egzantirik istedim eşantiyon ama yurtdışında son rütüşlar yapılıyormuş ondan sonra piyasaya sürülüyormuş Türkiyede böyle bir üretim tesisi olması gurur verici gerçekten.
    kutulamaktır kesin o son rütuş ilginç bi durum sen arabayı yap turbola parlat ama elin biri gelsin marşa basıp gazlasın. insanın kanına dokunacak bir durum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MyDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu konuyu açmış madem bende söyleyeyim bir 2 şey tekstil sektoru için yurt dısındaki firmalara çok fazla ürün gönderen arakdasım var hatta çinde türk markalarının cakmalarıda var ama geçenlerde izmirdeki bir deri farbrikasının yöneticilerinden biri olan arakdasımdan gercekten enteresan bir haber aldım dunyanın en pahalı ve prestijli markalarından sayılan louis vuitton'ın deri ihtiyacını karsılayan ve hazır hale getirip etiketlendirilme işlemlerine kadar yürüten bunun gibi paristeki bir çok büyük firmanında deri ihtiyacını karşılayan firmada türk tabi bir ordaki artık fiyatlarına birde bağdat caddesindeki mağza fiyatlarına bakabiliriz.Gerçekten çoooook yazık bize.
    evet birçok uretim burda

puma,adidas ikitelli mesela veya unlu victoria secret iç çamaşırlarının bazı tasarım vs ler dahil bizim akraba uretiyor tr de yurt dışına çıkıp tekrar satılıyor buraya ama ciddi gizlilik anlaşmaları var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)