Abi bilmiyorum 1.30 baktım , golf gti baktım , 98 321 m3 lere bakıyorum wrx bakıyorum allah sonumuzu hayretsin :D
wrx icin verecegim rakam en cok 35 tir bu arada yanlıs anlasılmasın o paraları verecek degilim :icon_tup:
Printable View
bende şu an aynı araştırma içerisindeyim sti için..ama esas merak ettiğim aracın olması gereken fiyat aralığı nedir..bahsettiğim kasa bugeye ve üzeri 2.0sti lar..ppp olması dahada güzel olur benim için ama ilanlardaki fiyatlar birbiriyle çok orantısız..40-60-80.000 tl arası değişkenlik gösteriyor??
STI PPP
http://www.prodrive.com/up/02MY%20STi%20PPP.pdf
WRX PPP
http://www.prodrive.com/up/03MY%20WRX%20PPP.pdf
Performans degerlerine bir bakmanızı tavsiye ediyorum ..
WRX in aşırı biir kırılganlıgı yoksa PPP ile saglıklı yuruyor ise aradaki aynı yasta verilecek fazladan 20 bin tl normal kullanıcılar icin mantıksız geliyor bence ..
Napacaksın önemli olan bu...
wrx alırım günlük kullanırım arada iki sıkarım diyosan eyvallah
Ama ben alırım deli gibi yüklerim gazlarım diyosan sti her zaman için
kasaları aynı olmalarına ragmen birbirleriyle alakasız arabalar
oyle gaz biri olsaydım typer a birseyler yapardım aksam uzeri arkadasları organize edip aksam cıkıyormuyuz diye sonra 10 gibi uyuya kalan bir adamım dusun durumumu :icon_tup:
univertiden beri bir impreza hayalim vardır araya type r girdi cıktı simdi alabilirim bakıyorum sti modeli dusuk hemde butcemin ustunde yanlıs anlasılmasın imkanım olsa hic dusunmem sti alırım 05 ama 50 binden baslıyor:icon_tup:
wrx de bakıyorum degerlere gayet tatminkar takarım cocuk koltugunu kısın cıkarım kartepeye vs. onun zevkini alma hesabındayım :D
kısaca wrx daha insancıl geliyor bana :)
wrx le turkıyenın her tarafını rahat rahat gezersın bendede wardı konforunu ben tein coilover takana kdr çok iyiydi sparco koltuklar olmasına ragmen,ınternat ve external olarak sti a kesınlıkle bısı demıorum ama gunluk kullanım ıcın ben pek tavsıye etmem zaten cogu subaru makınesının ıcı forgedlandıgı ıcın wrxle stı arasındakı tek fark aktarım organları kalıyor ve sanzumanı en zayıf noktasıda malesef sti a gore sanzumanı cok sıkıp zorlamıcam belımıde agrıtmıcam dıosanız wrx.ama hard olsun dıosanız sti.ben wrx den cok memnundum.motoru sti gıbıydı zaten.ii karar wermek lazım.
bence bu farklar için sti alıp 10-15 fazla vermeye değer..ara modele binmektense serinin en üstüne binmeyi tercih ederim..maddi durumlada alakalı bi durum ona bişey diyemem =)
abi senin amacın belli zaten sti sana çok sert gelir.
ppp wrx senin için gayet tatminkar diye düşünüyorum, eksoz sesi felanda gayet güzel, kafa ütülücek kadar yoğun çıkmıyo, boxer homurtusunuda hissedebiliyosun
hayırlı olsun :)
Olay STI mı WRX miye donuyor gerenk yok STI a 50K kusur verecegime direkt evo ya gecerim o yuzden wrx hakkında olumlu olumsuz tecrubelerimizi paylasalım.
msl uzunda 120 km/h sabit ne civarda tuketir bu PPP ?
sehir ici abarıp 20 lt leri gormez dimi ?
bu zamana kadarkı arabalarım arasında en keyıflısıydı WRX ama halıyle rahat durmuyorsun ve baya bır benzın yakıyor.fulledıgım zaman 140 tl ye 200 km gıdıyordum :D
ama cok ozledım her an 106 yı verıp alabılırım :D
bence o paralara binilebilecek enguzel araba wrx.
ben 05 wrx yerine temiz bi gc8 tavsiye ederim