aynısını bende merak ediyorum..
Printable View
edo linklere bir tıkla degerlere bir bak derim .
ozellikle PPP wrx ile stock sti ve PPP sti ın surelerine bir goz at durumu anlarsın.
extreme bir alet pesinde degilm zaten oyle olsam satılık 500+ aletler var piyasada gider onlara yazılırım :icon_tup:
types - type r olayına stock a yakın iken katılmıyorum ama ciddi yukleyecek adam gitsin sti yada evo9 alsın :icon_tup:
seko sen ne zaman sattın tayyarını?
Konu Kirliliği Yapmayım diye ßuraya yazım dedim
aracı tanıyan warmıdır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...baru-sti/detay
herkez motordan bahsediyorda 350 hp bi wrx yada gc8 in şanzumanını napıcak kimse yazmamıs :) ben söliyim sık sık kırılır onu goze al derim yada yumusak kullanıcaksınız..
bu 35 kuruş yakanlarada helal diyorum ben gezmeye cıktıgım zaman en az net 80 kuruş yakıyorum...
15-16'ya S70 T5 al abi ?
Edit: Diğer Subaru konusuna yazıcaktım :D
azminize hayran kaldım o zaman :) 300 HP ve ustu olan her gc8 ve wrx in şanzumanı rolling geceleri kovalıyan biri altında kesinlikle çatır çutur kırılır..
motor konusuna gelince oynanmamıs vede üzülmemiş gc8 lerin 250 300 k km leri rahatlıkla gorduklerini biliyoruz..stok motorda cok dayanıklıdır aslında.
seko basımdan gecen bı olay anlatayımda wrxten sogu:D bı abım vardı wrxı vardı ppp lı sonradan yuro yazılım yaptı 76 dp 76 egzos fln yapıldı. tutturdu bana erdem sıfırdan nasıl kaldırcaz bunu demeye.. bende ne anlarım w4xten o kdr narındır fln bılmıorum abı sok kesıcıye cek ayagını kalksın dedım:D ılla gel goster dedı valla abı ben kullanmam emanet dedım yanına oturttu benı denıyo kaldırmayı olmuo yalvardı ALLAH askına kaldır dedı kıramadım tamam dedım:D:D:D soktum kesıcıye bı kalktım mermı gıbı kalktı bı 2 cektım yıne cok guzel 3 yapcam baktım debrıyaj yok:D dedım kı debrıyaj pedalı koptu:D:D megersem debrıyaj rullmanı yerınden cıkmıs:D bende dedım kı bundan sonra subaru alırsam stı alınır wrx alırsam aids olayım:D:D ppplı wrxınde 3 dıslı ve karsılıgını dogradıgınada sahıt olmus bırısı olarak sorunsuzluk ıstıosan wrx yerıne kesınlıkle sti almanı tawsıye ederım. hızlı yada yavas olmasından deıl saglamlık acısından sti onerdım;)
Sen en iyisi EP3'e geri dön, bıoşver subiyi mubiyi :D
2005 WRX'in şanzımanını kırmak kolay değildir.. Epey uğraştık, kırılmadı.. :)
2004 ve alt modelleri için birşey diyemeyeceğim ama 2005 diğerlerine göre çok daha sağlam... Ama asla bir STi şanzımanı değil tabii ki.
Kullanım amacına ve bütçeye göre tercih yapmak lazım.
Impreza'da hayat 1999dan sonra başlar.
99 ve sonrasında ilerde wrx'de kullanılan şanzuman ve frenler kullanıldı, kapaklar farklıdır.
Ben bu aralar şirket aracı olarak WRX düşünüyordum, sonrasında STi'a döndüm, 205 sti alacaktım, en son Legacy Dizel'de karar kıldım :)
Standart lay lay lom bineceksen WRX , önüm açık olsun, gt30 bile takarım , sorunsuz yürürüm dersen STi , sağından solundan ses gelsin, eli kulağında bazı yerleri yorulup değişim istesin dersen GC8.
Gc8 şanzumanı da çok garip bir şanzuman, 1 ay neredeyse %20 şanzuman yağı ile gezdim bir nane olmadı, yağını koyduk, 18g turbo ile 1. vites bitti, 2 ye aldım, önüme biri çıktı ayağımı gazdan çektim, sonra geri bastım, çatırrrt aldık 2. vitesi kucağa. Tamamen şans yani.