User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: 40.000 - 45.000 TL arası araç tavsiyeleri

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focus Otomatik yok diye biliyorum. ancak bunların içinde ben mondeo yu öneririm. ben donanımını çok beğenmiştim ve rahat bir araç İstanbuldan Ankara ya gittim. 140 km nin altına hiç düşmedim ve 220 km-240 km ilede gittim ancak ortalama 150-160km ile gittiğimi söyleyebilirim. ve 25 krs yaktı ve klima sürekli açıktı. ben şiddetle tavsiye ederim.

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leader_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Focus Otomatik yok diye biliyorum. ancak bunların içinde ben mondeo yu öneririm. ben donanımını çok beğenmiştim ve rahat bir araç İstanbuldan Ankara ya gittim. 140 km nin altına hiç düşmedim ve 220 km-240 km ilede gittim ancak ortalama 150-160km ile gittiğimi söyleyebilirim. ve 25 krs yaktı ve klima sürekli açıktı. ben şiddetle tavsiye ederim.
    çok başarılı tüketim onca hız ve klimaya rağmen çok düşük bence düşünülebilir Mondeo
    ''hondas never get old, they just get faster''

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leader_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacim iyidir

1.3 comboyla 200 e çıkamasamda klima açık 140la gitsem 30krş yakar eminim

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben megane coupeyi almadan once golf ve jetta icin konusmustum comfortline ve metalik renk 1.6 dsg 58 bn tl ye geliodu. sunroof ve xenonla birlikte fiyat ucuyo.

Benim tercihim focus,fluence,megane,laguna,mondeo olurdu sirasiyla. vw gurubunu bu siralamaya sokmuyorum cunku donanim olarak cok vasat durumdalar. Ama ikinci el jetta 2.0 tdi yada 1.9 tdi olabilir passat bulunabilirse olabilir. Alfa 159 dizelde bi secenek dizayn ve perf. olarak guzel bi arac bi iki kere kullandim 2. elde 50 60 binde 45 bn tl ye var ama dusuk kmlerinin fiyati biraz fazla olabilir.

Bunlarin yaninda volvo s40 da var 2. elde fiyatlari gayet dusuk temiz bitane dusurulebilir. Sifirlarin fiyatini cok yukselttiler en son sordugumda 1.6 dizel manuel dynamic fiyati 62 bin tlye faln geliodu.
    Mapped by DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)