arkadaşlar , babama haftada bikaçgün semt içerisinde git gel de kullanabileceği bi mercedes bakalım diyoruz.garajda muhafaza edilsin , mümkünse temiz olduktan sonra , içimize sinip benimsendikten sora gerekmediği sürece satılmasın diye düşünüyoruz, ama ketifli bişeyler arıyoruz.Bütçe 7000 civarları.Kendi kullanımı içinde benim kullamımım içinde araç mevcut , sürekli gezmeyecek özette ama donanım , özellik konusunda bilgi sahibi değilim çok.Babamın aklındakilerde bayaa eskide kaldı..
şimdi , yola çıkış modelimiz w126ydı aslında.(motor , donanım vss bilmediğimden kasa adı yazıyorum sadece)kasa olarak güzel ama temizleri tek tük.nelere dikkat edilmeli , hangi motor hacminde yoğunlaşılmalı , motor enjeksiyonlumu , klima , abs varmı bilmiyorum...
ekstradan benim en çok istediğim , en beğendiğim kasa da 116 , benn w116 üzerinde duruyorum daha çok.eski kasa olduğundan bu fiyat aralığında w126 ya nazaran daha az yorulmuşlarını bulabiliriz diye tahmin ediyorum ama yine bi bilgim yok.tercih edilmesi gereken motor hacmi nedir , abs varmı vss soru işaretleri var kafamda...eski mercedes ci arkadaşlardan bilgi edinmem gerekiyor yani.
Siz bu iki kasa veya bunların haricinde ; bütçe dahili hangi kasayı , tavsiye edersiniz?alırken nelere dikkat etmemiz gerekir?