arkadaşlar bir haftada hep beraber kuılis yapıp güzel bi takım kuralm atıyorm 10.haftada kuralım
ligimizin en kötü yada en iyi takımı kim ise onlardan birine verelim kadroya koysunlar bu futbolcuları
tutmazsada bi hafta dan bişi olmaz![]()
arkadaşlar bir haftada hep beraber kuılis yapıp güzel bi takım kuralm atıyorm 10.haftada kuralım
ligimizin en kötü yada en iyi takımı kim ise onlardan birine verelim kadroya koysunlar bu futbolcuları
tutmazsada bi hafta dan bişi olmaz![]()
bakalım sonuclar acıklanmadı daha
walla ben bu hafta tırtladım çok fena![]()
kaç haftadır bilmiyorm bakanınız varmı kadroma baros hep dururdu bu hafta aklıma makakula girdi aldım ve simpsonu koyup sonra kadrdodan çıkardım ikiside resmen al sana serkan der gibi oynadılar
bu hafta tırtız oynamayan oyunclarum var dixi muhtemelen bu hafta berabere kalırız![]()
yok la mumkun diil bu hafta en dusuk puanı ben alırım bissuru 0 varkaptanım 1 puan almış daha ne olsun
en sevindiric haber![]()
yok yok sen beni bu hafta geçersin benden sölemesi
dün manisa sivas maçının özetini izliyormher zenci atağında makakula diye sevindm
ISAAC mıs
hıyar 10 gol kaçırdı 2. golde bağırıyork simpsondayken top at makakulaya diye ama hepsi boşa gitti
![]()
memleketim yenilirken ben sevindim makakula gol atcak diye olmadı
![]()
![]()
hehheoda ii miş
ayzeek ,, ayzekk ayzeeek diye bağırınıy spkerne boş adammıs makakula oynasaydı onun yerinde kesn atardı
![]()
seko senında sakat galıba bu hafta
bende waralex niang
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
evet voltaj haftanın birinciliğini açkladı![]()
yanlız bu hafta simpson baros niang alex falan fena puan alacaklar bu haftanın en iyi kadrosu 120 leri bulur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)