aga mersınde araba war mı ? yapılı bıde ondan bahsedelım :D
Printable View
tubi egzoslu 360 ferroş war. 2 tane 08 m3 war. bitane panamera war üst sınıf olrk:) onun dışında yapılı m paket 3.20d yapılı amg paket beyaz c sürüyle ama vti fln 2 3 tane. e 36 46 war ama onlarda 10 bilemedin 15 tane.(güzel yapılı olan) eskiden sebringli 106 306 çoktu kulaqımızın pası silinirdi ama oda kalmadı. anlicaqın ist.dan sonra çekilmez:) çok bi ses duyamazsın istanbuldan sonra:) görsel dersen war.. ama sessiz:D
gelıcegınn yer gercekten cook gusel bı yer.astsubay oglu oldugumdan ıcerısinide bılıyorum gelıcegın yerın.ist kadar olmasada ses duyarsın kesın.ben gecerken ses duyarsın emın ol ; )
allahın sevdiği kulusun emin ol :D
çok dua ettik hakkari şırnak flan bekliyoduk ama adam bal küpü kardeşim yapıcak bişey yok. burdaykende yatıyodu oraya gitcek yatmaya devam :D sen denizcisin ama yüzmeyi bilmiyosun napıcaksın orda millet yüzerken sende takılırsın ahahahahaha :D yapma laaa yapma laaaa boğluyom laaa ahauahauhauhauıhrewuılhgıuelrhıehra unutamıcam o günü :D:D
ben de yanında jandarma tesisindeyim gelde yardırış neymiş gör allah kolaylık versin bitmez askerligin
adamın 4 ayı kaldı zaten biter biter :)