335. dha yenı usta biriği..... acemılık hatay ıskenderun..
Printable View
valla ne yalan sölim belki ksd oldugun içinn bişey yapmayablirler ama öle bi devrecilik vaki gidnce görcen ama sana sunu sölim hiç kafa dengi birini bulamassın adamların en uzunları 1,60 :D yemginizi fln biz yapıyoruz kantiiz bizde arada sadece bi kapı var gelince iilaki beni görürüsün ben jandarmadyım bakım oanarımda yardımcı olurum sana ama nöbet tutmasıın anfibi komandolar var onlar tutuyor ses olayına gelince bi ara F plakali vtecII vardı kulagımzın pası öle silinyodu ama motorlar ytiyor. bide otogardan mess-kop arabsına bin martı oelde in ilk benim yanıam gel bakım onarıma sakın direk gitme seni ben teslim edrim bu arada sana taktıgım kadarda şafagım kalmadı atarsa 59:heyoo::D:D
0532 324 85 36 yada 05365796516 simdi gitmem lazım ararsan yardımcı olurum.
kötü sülüman adamın moralini bozarsın :D
tertip senin için mp3 yaptırıp göndereyim nöbette dinlersin :D biz kulağımızın pasını silah sesi ile alıyoruz :D hayırlı tezkereler :D
kısa dönem nöbet ağaçları gelsin diolardır şimdi :D
ufuk hayırlı teskereler :) şanslı spec sanırım oluyrsn
dostum yolun bahtın açık olsun hayırlı tezkereler... nasıl giderim die sormuşsun sen hele bi askerlik yapıcağın şehre git sen bulamasanda onlar bi şekilde bulur seni merak etme:D