Dizel gibi gidişat ya..
Haklısın abi
Yok dizel alacağım galiba.
Tam 1 ay ehliyet aldıktan sonra araba alınacak cunku o zamana kadar ince eleyip sık dokumak istiyorum
Cılkı çıktı artık ya
Düşündüğüm gibi
O da çok ufak değilmi ya
Yılda 35000 yalan iş, biz geçen yıl 22000 bin yaptık çokta memnunuz açıkçası, öyle 2-3 yılda bir araba değiştiren bir aile olmadığımız için
tabi ya.
hala bakınıyorum abi yahu![]()
Astra 1.3cdti GTC modeli vardı Opel TR angutluk edip getirmedi yoksa çok güzel bir seçenek olurdu genel olarak piyasada.
İbiza 1.9 Dizel al![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bak şimdi tavsiyenin kralını veriyorum
kimse dememiş çok ilginç
önce otur bu konuyu incele:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=16002
bu konu nedir dersen, GERMAN STYLE
sonra gidiyorsun, bi tane golf 5 veya jetta alıyorsun. eve geliyorsun, hemen siteden birileriyle irtibata geçip bol ofsetli bbs rs 1 ve coil bakınıyorsun. ertesi gün de gidip bunları temin ediyorsun ve arabana takıyorsun. altındaki golf veya jetta oluyor sana memleketteki en güzel arabadaha sonrasında tampon, marşpiyel falan alıp devam edebilirsin. bi de chip yaptırırsın, egzoz falan derken müthiş bir arabaya binmiş olursun. hem bilindik güvenilir bir marka olur (volkswagen) hem de türkiye sınırları dahilinde eşsiz sayılabilecek bir arabaya binmiş olursun
ayrıca son derece de keyif alırsın arabandan. herkes birbirine saplama derdindeyken, sen bütün gözleri üzerine çevirirsin (:
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Umarım hortalama olarak algılanmaz ama, alttaki konuda ve burda bahsi geçen abarth kitli gp bana ait yorum yapan herkese beğeni ve eleştirileri için teşekkürler.
http://www.techturkey.com/forum/kars...3-mj-90-a.html
Konuyada cevap vermiş olacak olursak, o seçimi daha önce yapmış birisi olarak kesinlikle gp diyorum. Evet opel kaliteli araç üretiyor olabilir ama corsa d opelin yüzünü yansıtmıyor diye düşünüyorum. Sonuçta fiatın kalitesi de belli, kendi aracım için konuşursam satın alırken 5 sene 150.000km garantili olarak satın aldım. 5 sene boyunca yapacağı arızalara ben değil fiat üzülecektir ki şükür hiçibir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)