Benzer bi mevzu basima gelmisti arabayla vurdum indim arabadan kacti hiyar.. cok zor sinirlenirim inanilmaz sakinimdir normalde ama bazen icimden hulk cikiyo ufak capli sinir krizi :D en birinci elden ef186 yasamisti
Printable View
Benzer bi mevzu basima gelmisti arabayla vurdum indim arabadan kacti hiyar.. cok zor sinirlenirim inanilmaz sakinimdir normalde ama bazen icimden hulk cikiyo ufak capli sinir krizi :D en birinci elden ef186 yasamisti
Ağır sapıkmış herif insan okurken çıldırıyor..Çok güzel yapmışsın eline sağlık..
Oha ya. Telfon numarasını alıcaksın daha sonra kadın sesiyle arayıp, tekrar buluşup tekrar dövceksin. Böyle böyle akıllanana kadar devam etmeli...
vayyy adi yaa.. Allaaahhh.. ölümü hak eder o!!! deli oldum iyimi... Allah böylelerini uzak tutsun!!
Ellerin dert görmesin nasıl bir cesaret bu ya .
Ellerinize sağlık, çok güzel yapmışsınız. Artık böyle yerlere gitmiyorum bunun gibi hayvanlar yüzünden. Yanımda her zaman savunma ve bu tarz olaylar için birşeyler taşırım. Hiç kullanmam gerekmedi, inşallah hiçbir zaman da kullanmam.
ya bari alete bol bol tekme atsaydında iş görmez durmuna düşseydi.
geçmiş olsun
kız arkadaşla dışarı cıkmaya cekınır duruma geldik su bozuk toplumda milletle yüz göz olmak istemiyorum bu kadar bozuk toplum bilmiyorum başka nerede vardır.
Bu konu hala devam ediyormu:D
yok artık yaa vay a.q. kardeşim geçmiş olsun eline sağlık en iyisini yapmışsın..
insaf ya;sinirden ellerim titredi inanın;çok geçmiş olsun;ellerinize sağlık...
Off ciddden büyük büyük geçmiş olsun şuan yemin ediyorum okurken
kulaklarımın arkası ürperdi sinir katsayım arttı bu nasıl şerefsizliktir bu nasıl bi ahlaktır
ellerine sağlık ellerin dert görmesin yemin ediyorum böyle bi olaya dayanamaz aynı işlemi yapardım ellerine kollarına sağlık
Haketmiş :D
ellerine sağlık. az bile böylelerine.
Cok iyi yapmişsin şerefsizler cok böyle Nasil bi memlekette yaşiyoruz allah sonumuzu hayir etsin
Ya böyle şeylerı duyunca insan yaşadıgı sehırden soguyor dıyecegım ama böyle o.ç heryerde var böylelerını alıp sabun yapacaksın baska bısı degıl. ne rehabilitasyon ne psikoljık destek işlemez bu insan kırmalarına.
yanlız arkadasım ellerıne ayaklarına tekmelerıne saglık keske agzını burnunu dumduz ettıgın gıbı pantalonunu uzerını basını yırtıp cırıl cıplak bıraksaydın arabasının anahtarınıda atsaydın suya adi o.ç nun
Eline sağlık, geçmiş olsun