iyiki karışmadılar yada karısamadılar sende gorsen benı sende karısmazdın etraftakı mıllette degıl bende anormallık var ;)
Printable View
ohaa :S
sen vurdugunda ne dedı dur yapma özürdilerim felan mı :S sapkınlık işte yer mekan mevki imkan tanımıyor
ellerinize saglık
ohaaa:eek::eek::eek:
Hacı bu ne yaa çivisi çıktı derler yaa böyle bi şey müge anlda bi olay vardı 11 yaşındaki kızı kaçırmış 48 yaşında 5 cocuk babası tecavüz etmek için evine götürmüş bak sen şimdi 12 yaşında kızı gelince kızı alıp ormanda tecavüz edip boğmuş helal olsun sana kardeşim adamın kafasını gözünü patlatmışssın bu arada varmı bi boxörlük ?
ahh matepe sahil ahh ben bırakalı ne olmuş sana böyle önceden bi meydanda şadi vardı deliydi sokakta yatardı eli şeyinde gezerdi ama kafasını çevirip bile bakmazdı öldükten sona apartmanı olduğu anlaşılınca ailesi ortaya çıktı
şimdikiler ne olmuş böyle liseye başladık bıraktık maltepeyi ne olaylar olmaya başladı bu ara çok duyuyorum bu tip şeyleri polislerde boş bıraktı
bi k20 dragosta sıksa migrosun oraya kalmaz çevirirler bu tip insanlara bişey yaptıkları yok
yok artık resmen çüş diyorum bende :S böyle öküzler varmı hala yuh be yuh büyük geçmiş olsun
vay o.ç. herife bak ya haysiyetsiz şerefsiz onun bunun çoçuğuna bak ya!! çok geçmiş olsun,elleriniz dert görmesin
çok sinir bozucu bi durum olmuş ama ne durumlara gelmiş memleket kimse eşiyle dostuyla rahat rahat dolaşamaz bi hale gelmiş çok yazık,çok geçmiş olsun tekrar...
hem geçmiş olsun hemde eline sağlık kardeşim
oha be arkadaş..iyi yapmışsın komaya sokana kadar dövseydin keşke,adi şerefsiz
yuhhhhh dıyorum ya cok gecmıs olsun kardes artık ınsanlar ne yapıcagını sasırdı tekrardan gecmıs olsun..........
yuh be kardeşim daha neler ya..millete bak ne hallere gelmiş ya..az bile yapmışın eline koluna sağlık..geçmiş olsun bu arada..
geçmiş olsun... bence direk olaya kafa atarak girseydin :) eline koluna saglık....
aynısı bizim basımıza geldi arkadaslarla falan kızları bıraktık kahvenin önünden gecerken laf atmıslar aradı kızlar direk kahveye gittik 8 kişi 3 kişiyi linç ettik aslında kavga etmeyi sevmem kavga taraftarıda degilim ama insanın gözü dönüyo böyle durumlarda herkezin seviglisi bacısı eşi var böyle insanlar linç olmayı hak ediyolar
geçmiş olsun dünyanın çivisi cıkmış resmen
keşke ordan esnaftan yanına 9 kişi daha bulup 10 kişiyle linç edip öldürseydiniz. böylelerinden temizlemek lazım ortalıgı
okurken bi an gözümün önünde canlandı mevzuda...aman aman yani...yakışanı yapmışsın...