Ellerine sağlık... Kesseydin çükünü de bir daha olur olmadık kaldıramasaydı..
Printable View
Ellerine sağlık... Kesseydin çükünü de bir daha olur olmadık kaldıramasaydı..
Helal olsun eline sağlık .
Geçmiş olsun.Buna benzer bir olay tanıdığım bir kız arkadaşımın başına gelmişti arkadaşı ile yolda yürürken yanlarına araba ile bir adam yanaşıyor bakarmısınız diye soruyor kızlara bunlarda adres sorucak sanaraktan arabanın yanına gidiyorlar adamın belden aşşağısı çıplakmış kızlar yanına gidince bu masturbasyon yapmaya başlıyor büyük ihtimal aynı adamdır.
Geçmiş olsun.ellerin dert görmesin.
Geçmiş olsun ama şunuda şöyliim yaptığın şey çokta riskli bir savunma niye dersen karşındaki normal bir insan değil sonuçta kesici yada barutlu bir alet ile sana karşı savunma yapabilirdi ve nişanlın veya seni ağır yaralayabilirdi bunuda unutma ucuz atlatmıssın..
eline saglik sen yapmasaydin devam ederdi bu tip seylere ortalik cok bozuldu aylardir istiklale ugramiyorum bu pislikler yuzunden.
Onur geçmiş olsun. Sen gereken dersi vermişsin zaten.
hadim edecen boylelerini
vay şerefsiz çocuğuna bak ya bukadarmı olur yaa.. ellerine sağlık az bile yapmışın ya...
-1 sapık . Herkes gerekeni yaparsa 2 yıla 0lanır sayı . :)
Geçmiş olsun .
o.çocuğu anasına bacısına bakarak yapsalar zevk alırmı pç acaba bunları öldürmek gerek
Onur çok geçmiş olsun hakkını verdiğin için adamın kendinle gurur duy a.q. cocukları yokmu plakası arabanın onu yazıp rezilde etmek lazım böylelerini...
nereye gidiyoruz arkadaş biz ya,hale bak,herşey daha iyiye gidiceğine kötüleşiyo...kardeşim ellerin dert görmesin gerekeni yapmışsın...
Şaka dimi bu yada lanet bi doğum günü mesajı falan? yada ben öyle olmasını düşünmek istiyorum :ofk:!!!
nasıl bir hale geldik ya lanet olsun. Ellerine sağlık. Sen en iyisini yapmışsın. diyecek birşey bulamıyorum hala o olayı düşünüyor benim başıma gelse yattığım cezaevine kimin ihtiyaçlarımı getirebileceğini düşünüyorum şuan??
Geçmiş olsun kardeşim,ellerine sağlık iyi bir ders vermişsin:icon_tup:
gecmis olsun diyecek bisey bulamıyorum
İlkten geçmis olsun siz zaten gerekeni yapmıssınız serefsiz oç na böylelerini Asıcaksın meydanda ,
elinize sağlık iyi etmişsiniz