Ellerin dert görmesin.
Printable View
Ellerin dert görmesin.
Şimdi aklıma geldi Memlekette BARDA diye bir film yapmışlar ben seyretmedim bi ara yorumlarını okumuştum öğretiyorlar işte insanlara.
ya zaten ne gelirse bu düzgün gibi gözüken psikolojisi bozuk inslardan geliyor. böyle cins insanlardan herşeyi beklemek mümkün.. bunlar heryede unutmayın.. bunlar içine kapanık durgun ama tehlikeli kişiler bastırılmış duygularını bu şekilde dışa çıkartıyorlar.. heryerde bunun gibiler var.. otobüste münübüste tranvayda.. kadınlara bakışından hareketlerinden belli oluyor sapık i.ler geçen gün şahit olduğum şey den sonra buna bişi diyemedim beklerim bu millet bu hale gelcek milletmiydi... yazık... dayak konusuna gelince olayı farketmiş olman yeterli zaten ve yerinde kim olsa zaten boyle bir duruma katlanamazdı.... geçmiş olsun keşke böyle bir şey olmasaydı.. azına azına vursaydın :D
Demek ufak bi kaza sonrası oldu he:mad: Neyse iyi etmişin abi. Koparıp biyerini eline çiçek diye verseydin. Adamın surat haritasını incelemek isterdim.
Taksime bikere gttm dahada gelmem dedm kac senedrde gtmiorm..cok garp bi olay ya gt keraneye madem oraya glcek bnzn paran var bukarinada yuh
Geçmiş olsun Onur.Sende boy posta var ben adamın halini düşünemiyorum.Ellerine sağlık :)
Bu arada elin ne alemde?
mantık nerde akıl nerde....hasta bunlar dıyorumya cıdden oyleler..keşke hitler gibi biri gelse şu ülkeye
az bile şerefsize elleriniz dert görmesin...
1ay sonra gene gidin ordaysa eger hasta demektir...
Yok artık ohaaa demeden kendimi alamıyorum.büyükgeçmiş olsun keşke birde denize atsaydın şerefsizi
bizim burda olsa sanırım bu tarz bişi çekip vurmak lazımdı
Geçmiş olsun, Millet şaşırdır artık ya..
Hem geçmiş olsun, hem de eline sağlık.
eline sağlık
ellerıne saglık dövdukten sonra baglasaydın dıregee ıbrete alem olsaydı
iyi yapmışsın şerefsize ....................
abi çok geçmiş olsun gerçekten istanbulun b.ku çıktı artık sevgilinle v.s dışarı çıkmaktan korkcan bu devirde
gecmiş olsun az bile yapmışsın sonra denıze atsaydın keşke..
penisini koparıp denize atsaydın keşke..