ç.künden tavana asmak lazım. keşke benim elimede geçse öle biriside bi güzel stres atsam
ç.künden tavana asmak lazım. keşke benim elimede geçse öle biriside bi güzel stres atsam
dövdükten sonra denize atsaydın şerefsizi bugun müge anlının programını izledim 11 yaşındaki kızı zorla motosikletine bindirip kendi evine götürüp evde kendi kızı da var ondan sonra ormanlık alana götüren daha sonra kızın direnmesi üzerine boğarak öldürüp gömen kişiler var aramızda olay eskişehirde yaşanmış aman dikkat bu insanları idam etmiyeceksinde kimi edeceksin ?
hatırladığım kadarı ile ,sapık sapık şeyler işleniyor filmde bi eğlence mekanında kafası güzel tiplerin macerası.
Konusu gerçek bir olaydan derlenmiş, karakterler gerçekten güzel seçilmiş, kurgusu güzel ve olayları gerçekten çok iyi işlemiş bir film. ama ben sinemada izlediğimde belki 8-10 kere sinirimden yerimden kalkıp oturmuştum.sinirim çok bozulmuştu. kesinlikle izlemeyeninde izlemesi gerekn bir film bence.
sosyal aktivite olarak izlenmesi gerekiyor bence. anlattıklarımdan bir mana çıkarılmazsa sevinirim.
ellerine sağlık onurum iyiki ben oralarda değildim maltepenin ahalisi değil bunlar emin olun...
..::PASSATURBO1::..
Çıldırmamak elde değil ya şerefsizliğe bak yaEllerine sağlık, ölmeden kurtulduğuna dua etsin onun bunun evladı
![]()
MUSTAFA
Eline sağlık..Okurken bile çok sinirlendim varmı böyle bişe yaaa :S nasıl bi yaratık öyle Allah göstermesin kimseye katil olur insan. kötü bi hadise ggerçekten.. Geçmiş olsun..
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
adamın öleceğini anladıımdan bıraktım.Serefsizin teki yüzünden hayatımı karartmaya gerek yok... arabasınıda parcaladım her tarafına vurdum kapıları kaputu tavanı gocuk ıcınde son olarakda arabaya bındıgınde camı kırdıktan sonra ıcerı yuzune tekme cıkardım zor kactı elımde 7 dıkıs var.Hala hırsımı alamamıs haldeyım..
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
elıne saglık keske bıraz kendıne zarar vermeseydın ama hangımız olsa aynı sınır harbınıyasardık cok gecmıs olsun.
olay şaka gibi ama aynı olaya benzer bir duruma ben de şahit oldum. z.kuyu k.şehitleri caddesinde her sabah erkenden gelip arabasını park eden orta yaşlı bir herif vardı. sabah işine giden kadınlara bakıp m.b. yapıyormuş. en son otoparkçılar bir güzel benzetmişlerdi. hasta olmayan birisi bunu yapmaz ama insan hasta da olsa kabullenemiyor böyle bir olayı. gitsin tedavi olsun g.lalesi.
arkadaşımız adama layığını göstermiştekrardan elleri dert görmesin diyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)