User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
107 sonuçtan 96 ile 107 arası

Konu: Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili 16 saat sonra görücüye çıkcak..

Flonky
    Misafir
    abi sayfanın başında gerçekten sevindirici olarak nitelendirdim ama örtü kalkınca aslında bunun bir hayalden öteye geçemiceğini anladım daha gerçekçi bir model olabilirdi çok fazla bir prototype bu trex tarzı bir araç bile yapabilirler ama modelleme günümüz çağına uygun değil..

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet aynen öyle, arkadaşlar tasarımlarınız varsa bana ulaşabilirsiniz..
    ancak ben modeli beğendim.. hangi kısmını beğenmediniz söylerseniz düzeltmeler yapılabilir...
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bukadarda boklamayın adamlar acık kaynaklı demiş tasarım yetenegi olan arkadaslar el atsın ozaman

Neden gerçekçi değil ben anlamadım.. günümüzde buna benzeyen birçok araba var.. ayrıca üretilebiliyor ise uçuk olması güzel değil mi ??
    sadece fikir soruyorum yanlış anlaşılmasın
    fikirlerinizi bekliyorum..
    Alıntı Flonky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sayfanın başında gerçekten sevindirici olarak nitelendirdim ama örtü kalkınca aslında bunun bir hayalden öteye geçemiceğini anladım daha gerçekçi bir model olabilirdi çok fazla bir prototype bu trex tarzı bir araç bile yapabilirler ama modelleme günümüz çağına uygun değil..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe örtünün altından 3ds çıktı cartownda kullanalım bunu

yine rezillik .. iran bile kendi arabasını üretiyor biz daha çizimini yapmakla uğraşalım

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resmen iigrennncc bu ne ya.. ciksa bole bir otomobil al bide uzerine trilyon vvercez deseler direk sie derim
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi arabamız olsunda,örtünün altından el arabası çıksa bile razıyım Aracın kayar kapı olması biraz ofsayt bir durum olabilir,bazı arkadaşlar çok uçuk demiş,bilirsiniz araçlar çıkmadan önce konseptler çıkar,sonra uçuk hatlar günümüz tasarımlarına indirgenir,bekleyip görcez..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi arabamız olsunda,örtünün altından el arabası çıksa bile razıyım Aracın kayar kapı olması biraz ofsayt bir durum olabilir,bazı arkadaşlar çok uçuk demiş,bilirsiniz araçlar çıkmadan önce konseptler çıkar,sonra uçuk hatlar günümüz tasarımlarına indirgenir,bekleyip görcez..
    Bkz. Devrim arabalarından bi replik .
    Cemal Gürsel :
    Bu halk bi Türk arabasının yürüdüğünü görsün ona benden çok sahip çıkacaktır Projeyle dalga geçmeyi bırakalım bence .
    Instagram: mutusgarage

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görüntüsü gayet güzel
    Ayrıca bizim olsunda birazcık görüntüsü bozuk olsun hiç sorun değil.
    Bi de şu var leblebi gibi satan clio symboller, kia lar vs. bu araçtan dahamı güzel

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ilk çizimlernde ne kadar kötü olupta değişim geçirip bir sürü kullandığımız araç var.

Micra symbol bunlar da berbat tipte araçlar sonra o daihatsunun garip modelleri vardı . Ön yargı yapmamak gerek bence.
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bukadarda boklamayın adamlar acık kaynaklı demiş tasarım yetenegi olan arkadaslar el atsın ozaman
    Katiliorum.

Arkadaslar destek olacagimiza kostek olmayalim.

Sahsen ben kendim tasarim okuluna gidiyorum ama urun tasarimi ve okulda cok iyi araba tasarimcilari war ama kac tane iyi Turk war.

1 tane iyi war oda Mitsubishi TEMSA'da calisan bir cucuk otobusler cizmis zamaninda ama okuldaki hoca sen git Futbolcu ol diyor ona

Gercekten cok yetenekli insanlar Dunya capinda baska ulkelerden.

Bu isler cok cizimle ve modellemeyle olur, malesef biz o konuyu biraz sipsaka getirioruz.

Ama bence araba cokta kotu degil, ben hergun araba tasarimcilariyla ayni katta oldugum icin, cok degisik araclar cikartiorlar.

Artik hersey futuristic oldu

Ama biraz daha ileri goturebilirler gibime geliyor, tek araba ustune yogunlastiklari icin muhtelemen birazcik yaptiklari cizim adetleri yetersiz kaliyor olabilir.

Bizim okuldaki araba tasarimcilari bile en az 900-1000 arasi sketch yapiyorlar final projelerinden once tum yili baz alarak tabiki

Bence kotu yorum yapmak yerine, yapici yorumlar yapilsa daha iyi olur, cunku bu araba hepimizin arabasi olcak.

OnurS
    Misafir
    araba yürüsünde tipi değişir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi dalga geçmesin kimse de ortada fol yok yumurta yok. o örtü niye örtüldü altından bir çizim çıksın diye mi ? herkes bu ülkede gerçek bir türk arabasının eksiklik olduğunu biliyor ve bu yönden biraz kırgın biraz dargın. e sen şimdi bu umutlara hitap ediyorsun ama verdiğin ürün ne ? çizim ! bu insanların duygularıyla (bize ait bir otomobil markası olmaması hırsı, bunun olmamasının verdiği üzüntü, devrim arabalarının makus talihinin yarası gibi) oynarsanız kimse kusurabakmasın o insanlarda bu çizimle -haklı olarak- dalga geçer.

Flonky
    Misafir
    Hayalden öte gerçeğe ve gerçekçiliğe yakın olmaktır asıl tema...
    Bunan önceki 8-9 sayfaya bakın adamlar ne alaya almışlar onlar geyik evet..ama burda bu olayı ben dahil 5-6 kişi vardır işin ciddiyet yönüne bakan...ilk çizim benim hayellerimi yıkt desek yeridir baside ingirgemeden kartallar yüksek uçarmı demek lazım ??? Hayır alçak uç ki avını göresin..avını görmezsen aç kalırsın...Bu resim bir çöptür bunun üstüne basıyorum bunun üstüne daha 10larca hatta 100lerce modelleme yapılıcak...Buda iyi değil malesef...
    Bu topicteki son mesajımdır..Trex in bi posta dağıtımcısının emeklilik ikramiyesiyle 1 haftada ortaya çıkardığını biliyormuydunuz ???? Trnin önemini yaptığımız çalışmalarla katıldık Gta4 türkçeleştirme kuzeniko modunda çalıştık %40lık bölümünü ege bölgesi olarak yaptık ve pes2011 tr dil destek kampayalarına imzalar topladık..ve pes2011 türkçe olarak geliyor...biz gayret ediyoruz...sizde edin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)