celaliye ye çok güzel pist yapmışlar akşam ışıklandırmasıda var. istenirse bigun ayarlar gideriz. benım halı hazırda çalışan arabam var:d
celaliye ye çok güzel pist yapmışlar akşam ışıklandırmasıda var. istenirse bigun ayarlar gideriz. benım halı hazırda çalışan arabam var:d
evet aslında bı bulusma duzenleyebılırız bnde bıtık pıllerım yerıne full atraksıyon ıcın saglam bı pıl almıs olurum...
nitrolu aracı boşver hemde rs4e hiç bulaşma bir tane ep araç al keyfine bak derim.hertürlü modifikasyonu yaparsın...
24 ekimde hobbyrc.com un F1 pistinin otoparkında buluşması varmış, oraya katılabiliriz aslında, hem hazır boş alan varken araçlarınızı da deneyebilirsinizben biraz atraksiyon yapmayı düşünüyorum açıkçası, oranın yolları gayet güzel..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
rc muhabbeti burayada bulaşmış güzel olmuş,yakıtlı araçların zahmeti maliyeti çok fazla uğraşmaya değermi bilmiyorum yakıtlı araçlarımın hepsini satttım şimdi elimde tamiya ta05 ifs var onla drifte devam dirt için kolay dengeli bir şase için ucuz yollu tb02 ta05 alınabilir biraz hızlı dirt dersen fırçasıza geçilir ama driftte kontrolü kaybedersin alışması zor olur ben bu drift olayına başladığımdan beri 19t yokomo motor kullanırım ve halende onu kullanıyorum yavaş drift en kontrollüsü pistte ve boş alanda action sahnelerinde falan tork çok yüksek olursa kontrolüde zor olur ayarlarında tam oldumu biraz çalışmayla güzel işler çıkartılabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)