süper süper jantlarda böyle süper bence DTM i de koy mükemmel duruo allah nazardan saklasın![]()
kazasız belaszı cok tatlı dtm yakıştı sanki![]()
www.honda-tech.com
süper olmuş abi güle güle kullan artık kirletme fazla![]()
mustafa müthiş olmuş, kazasız belasız bin kardeş..
guzel gunlerde kullan insallah..cok hos olmus..masallah![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
imam spec iken günah die yıkamıodu arabayı.şimdide nasıl olsa yeni boyandı ne olucak die yıkamaz
dün msn den dediydim imam spec te kanat belli olmuodu die ama yeni renginde baya başarılı duruo maaşallah.hea bi de plakalarını bi zahmet app yap![]()
"Wagen"thusiast
Maşallah ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
mustafa ön ve arka tamponların cidden cok hoşuma gitti, arabanın rengide tamam olm , artık içine sinsin
DTM e karşı biriyim ama resimdede fenaaa olmamış hani
yani araç yer cok yakın ,özellikle önü inanılmaz yerle bir oldugu için pist arabası gibi, DTM kanat o yüzden iyi bence..
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
offff offff offf bu makına adama s14 aldırır wallaha...super olmus...ama ben senın bu jantları sewemedım ya...
mustafa maşallah cok gusel olmus lıp cok delı duruyor ozellıkle jant rengını tahmın edıorum kendımce ya en guselını yapcaksındır emınım kazasız belasız
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Herkese çok teşekkür ederim.Araba boyatmak çok zor işmiş bunu annadım birkez daha .
Jantları malesef değiştiremiyorum şu an için.Param bittiÜstündeki bu jantları değişik bir renge boyatıyorum,daha sonra haftasonu jantı olacak şekilde düşündüm.Zaten alırsam 18'' olacak.
Burda 3-4 gündür yağmurla karışık çamur yağıyor, o yüzden pis dolaşmak zorunda kaldım.
Renk istediğim tondan açık oldu,biraz daha koyu olmalıydı.
DTM konusunda aklım çok karışık.Araba sade olsun istiyorum ama özellikle bu renge de çok yakıştı.Başkasının arabası olsa döver gene taktırırdım ama kendi arabam olunca sorunsuz binmek istiyorum.
HErkes e tekrar teşekkürler.Tam olarak bitince pro çekilmiş resimleri ekleyeceğim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)