User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Corsa Gsi hakkında

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın airbag açtığı kemer kilitlerinden belli.Opel'lerde airbag açtığında kilitlerde minik bir açılma olup içinden sarı çizgi görünür.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97' 148bin de Siyah deri döşeme+yay+far stop+teyp+komponent+94' sisli tampon ve orjinalleriyle birlikte 10 a vermiştim ben geçen sene bu zamanlar hatta biraz düşüktü ama başka bi araç bulmuştum o yüzden uyguna verdim.değişeni yoktu motoru orjinal ve yağ yakmazdı.kemerlerdeki sarı parçayı göremedim ama kemerin yanından sarı çizginin çıkmış olması aktif gerginin çalışmış olduğunu aktif gergilerin değişmesi gerektiğini gösterir.
    bobin değişmiş sanırım ilanda yazana göre orjinal gm değilse emin ol yakın bi zamanda yolda bırakır.sol arka jantta 98 ve bazı 97 modellerdeki jant.niye farklı anlamadım

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    97' 148bin de Siyah deri döşeme+yay+far stop+teyp+komponent+94' sisli tampon ve orjinalleriyle birlikte 10 a vermiştim ben geçen sene bu zamanlar hatta biraz düşüktü ama başka bi araç bulmuştum o yüzden uyguna verdim.değişeni yoktu motoru orjinal ve yağ yakmazdı.kemerlerdeki sarı parçayı göremedim ama kemerin yanından sarı çizginin çıkmış olması aktif gerginin çalışmış olduğunu aktif gergilerin değişmesi gerektiğini gösterir.
    bobin değişmiş sanırım ilanda yazana göre orjinal gm değilse emin ol yakın bi zamanda yolda bırakır.sol arka jantta 98 modellerdeki jant.niye farklı anlamadım
    kesinlikle dogru diyorsun bugun aradım görüştüm fiyati 10 liraya cıkarmışlar jant degişikligi sebebide tümsekte parçalandı dedi

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön tarafında neden 98 görünümlü olduğunu sorsaydın Millet şerefsiz ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön tarafında neden 98 görünümlü olduğunu sorsaydın Millet şerefsiz ya.
    en iyisi biraz daha beklemek paramı cebimde tutmaktan vazgeçtim gidip altın alıcam söz meclis dişi ama galerici degilmi böle oluyorrr kimi durtsem die bakıyor

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede Bıraz daha bekle usta paran cebınde kalsın kısın fıyatlar duser kendıne daha guzel bı honda veya gti alırsın en azından opelden iyi yürür ve hoş olur pekte Alımlı bi araba deyil bence saygılar
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim biraz rahatlat sen kendini ya...

hem galeri hem bağcılar ...ordan araba alıcagıma bu genıs aılede bahsedılen at pazarı gercekten varmı dıye dekana danısırım bızım okulun...

allah muafaza uzak dur oralardan bıze bı 18 compact getırmıslerdı kazasız dıye ...yazarsam burda 3 sayfa surer arabanın basından gecenlerı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle dogru diyorsun bugun aradım görüştüm fiyati 10 liraya cıkarmışlar jant degişikligi sebebide tümsekte parçalandı dedi
    hangi tümsekte jant parcalanmıs...ben logar kapagına vurdum 60 la parcalayadım tumsekde nasıl becermısler...bu bagcılarda herhalde 100 esnaftan 1 ı çakal degıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi tümsekte jant parcalanmıs...ben logar kapagına vurdum 60 la parcalayadım tumsekde nasıl becermısler...bu bagcılarda herhalde 100 esnaftan 1 ı çakal degıl
    yook yaaa sadece bu araç degil ben pek opelden falan yabancıyım anlamıyorumda honda tmmdır pekte alıcı gözü ile bakmadım jantın farklı oldugunu bile techten bi arkdaşın sayesinde cözdüm.düşün yani bu konuyuda bilen satan düzgün gsi olanlar belki kendileri satmayı düşünürler yada aracın artı eski yönlerinden bahseder diye düşündüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce bi sakin abicim sonra yavaş yavaş bakmaya başla ilk önce git bak arabaya sahibinle konuş incele aracı,satanı sonra konu aç zaten secere dokulur...

bağcılarmış galeriymiş aman yani uzak dur bize bir 18 compact geldı ıste bır daha boyasız ep3 satsalar kı boya makınasıyla gıdıp bakıp boyasız oldugunu anlasam almam ordan bı sey

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)