Aracın airbag açtığı kemer kilitlerinden belli.Opel'lerde airbag açtığında kilitlerde minik bir açılma olup içinden sarı çizgi görünür.
Aracın airbag açtığı kemer kilitlerinden belli.Opel'lerde airbag açtığında kilitlerde minik bir açılma olup içinden sarı çizgi görünür.
97' 148bin de Siyah deri döşeme+yay+far stop+teyp+komponent+94' sisli tampon ve orjinalleriyle birlikte 10 a vermiştim ben geçen sene bu zamanlar hatta biraz düşüktü ama başka bi araç bulmuştum o yüzden uyguna verdim.değişeni yoktu motoru orjinal ve yağ yakmazdı.kemerlerdeki sarı parçayı göremedim ama kemerin yanından sarı çizginin çıkmış olması aktif gerginin çalışmış olduğunu aktif gergilerin değişmesi gerektiğini gösterir.
bobin değişmiş sanırım ilanda yazana göre orjinal gm değilse emin ol yakın bi zamanda yolda bırakır.sol arka jantta 98 ve bazı 97 modellerdeki jant.niye farklı anlamadım
Ön tarafında neden 98 görünümlü olduğunu sorsaydınMillet şerefsiz ya.
Bencede Bıraz daha bekle usta paran cebınde kalsın kısın fıyatlar duser kendıne daha guzel bı honda veya gti alırsın en azından opelden iyi yürür ve hoş olur pekte Alımlı bi araba deyil bence saygılar
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
kardeşim biraz rahatlat sen kendini ya...
hem galeri hem bağcılar...ordan araba alıcagıma bu genıs aılede bahsedılen at pazarı gercekten varmı dıye dekana danısırım bızım okulun...
allah muafaza uzak dur oralardan bıze bı 18 compact getırmıslerdı kazasız dıye...yazarsam burda 3 sayfa surer arabanın basından gecenlerı
yook yaaa sadece bu araç degil ben pek opelden falan yabancıyım anlamıyorumda honda tmmdır pekte alıcı gözü ile bakmadım jantın farklı oldugunu bile techten bi arkdaşın sayesinde cözdüm.düşün yani bu konuyuda bilen satan düzgün gsi olanlar belki kendileri satmayı düşünürler yada aracın artı eski yönlerinden bahseder diye düşündüm![]()
önce bi sakin abicimsonra yavaş yavaş bakmaya başla ilk önce git bak arabaya sahibinle konuş incele aracı,satanı sonra konu aç zaten secere dokulur...
bağcılarmış galeriymiş aman yani uzak dur bize bir 18 compact geldı ıstebır daha boyasız ep3 satsalar kı boya makınasıyla gıdıp bakıp boyasız oldugunu anlasam almam ordan bı sey
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)