Bende hiç problem çıkmadı. Yükleme sırasında bağlantı kopukluğu yaşamış olabilirsin.
Printable View
turkcell de nakit fiyatı nedir kontratsız direk al-kullan?
turkcell'in gerizekalılığı iş çözememesi yüzünden hala alamadım
türkiyenin en büyğü adamlar ama reziller resmen
İphone 4 aldık ama sımdıde anten sorunu vs uzerıne alınan sıkayetlerden dolayı yılbasından sonra İphone 5 çıkacak söylentisi çıktı..
unlock yurtdışı alırsak ne gibi sıkıntı olur
vodafoneda cihaz var mi?
ne zaman sorsam yok/gelecek diyorlar
bende sordum vadafona önümüzdeki haftalarda stoklarda olucak diyolar
kontratsız olarak turkcellden 1590TL'ye aldım. 16 gb aldım bundan önceki hiç bi iphone'umda 1 gb bile doldurmamıştım.
telefonu aldığım gün turkcell'i aradım küçük sim kart için yok dediler, bende ya kardeşim telefonu satıyosun ben bunu nasıl kullanıcam mantık mı bu ya dedim ama yapacak bişey yoktu kartı kestirdim. en profesyonel şirkette bile türk mantığı devam ediyor.
3gün önce aradım taradım telefon buldum akşam 9da almaya gittim.İşlemler yapılcak adam bana borcun var veremem dedi.
Nasıl ya dedim?12gün önce faturayı yatırmışım ama adamlar hesaba geçmemiş sistemden düşmemiş.O gün kavga gürültü halledicez falan cuma oldu hala halledicekler.Ya bankaya *** atıyorlar ya araya bayram girdi diye bahane üstüne bahane sunuyorlar.
kartı kesmek daha mantıklı tekrar eski haline getirip başka telefonda kullanabilirsin tabi düzgün kesildiyse
ben dün gece tcell müşteri hizmetleriyle konuştum istanbulda hiçbir bayide stok yok gözüküyor doğru mu bu gerçekten :S
kalmışsa banada haber ver=)