Cekicek canim kim demis :)
http://www.youtube.com/watch?v=7TclSVCPzEs
Printable View
Cekicek canim kim demis :)
http://www.youtube.com/watch?v=7TclSVCPzEs
Fiyat gerçek ise 2000 TL'ye kayıt yapılmamış ve jailbreaksiz satma hayali kuranlara yazık oldu. Amerikadan kayıtsız ve breaksiz gelen sıfır ürünler 1400 civarına anca satılır.
Ayrıca 1200-1300 TL civarına ikinci el 3GS satmak isteyenlerinde bu fiyatı bulmaları epey zorlaştı..
3-5 aya ikinci el 4G 1000-1100 TL civarına, ikinci el 3GS 700-800 civarına düşer..
Burdan nasıl alabilriz telefonu ?
Yanıma birini bulursam gece oradayım :D
çok avantajlı kontratlı tekliflerde çıkacak turkcellde
walla cekmemem gıbı bı problem yok ben 1 yada 1 bucuk aydır kullanıyorum best buy ı falan bılmem aldıgım gıbı kullanmaya basladım fıyatı yınede yuksek gıbı geldı bana benım aldıgım fıyat baya uygunmus 3 4 ay kullanırım yıne aynı fıyatın ustune satarım demek zararımız olmuycak heheheh:D
yannız 1589 çok güzel fiyat?
Çok iyi fiyat...
suan siradayim.26 tane getirtmisler.ben 28.siradayim:)
alınık 3gs diim ben o zaman 4 ciktiysa 3 ucuzlar benimde bi ayfonum olsun, sitarbaksta garamel makiyato dökülsün üstüne :hehe:
yinede çok para yav hefes için değmez bence üzerine titremek lazım sürekli telefonun 1milyara kadar yeterli sınır :)
fiyat iyi yani en azından benim adana da gördüklerime göre. burda yurt dşından gelenler 1800 civarına gidiyor.3 gün önce de metro market de gördüm 2399 tl yazmışlardı ama cihaz kalmamıştı :D gelen stoklar bitmiş.yuh dedim o fiyata ve ve hemen tükenmiş :D:D
bekleyelim biraz daha.iyi olur inş.
bugun bimekse gittim iphone 4 2.700 TL turkcell de ki fiyatı kontratla birlikte 3 bin tl ye yakın olur dediler kimi yerde 1600 kimi yerde 2200 2500 nası iş bu ya
1300 lıraya aldım su an catur cutur kullanıyorum 1500 de gordum cızıksız sorunsuz jelatınlerı hala ustunde 1 aydır kullanıyorum on numara şampi:D
arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonucu 1.589tl ye telefonu alabildim.sanırım bugün turkcellde de yaklaşık bu fiyatlara yakın bir miktarda satışa sunulacakmış ama stok adedi konusunda belirsizlik var.yani az getirmişler telefonu