Bakalım işte akşam belli olur bir gidelim de turkcell'e.alırsam aveayla kullanıcam net paketim var zaten.
Printable View
Bakalım işte akşam belli olur bir gidelim de turkcell'e.alırsam aveayla kullanıcam net paketim var zaten.
ben 3gs 16gb i gidip darty'den almıştım sonra taktım turkcell hattımı paşalar gibi kullandım. En mantıklısı bu şekilde bence.
cevahiri aradım kontratsız satmıyoruz dediler turkcelle şikayet ettim bakalım donecekler
2-3yerle görüştüm hiçbiyerde yok
sahibindende 1300-1400 lere sıfır diyolar. bi sakatlık varmı ki
Kontratlı almayın derim arkadaşlar.
n97 ilk çıktığında aldım bi gazla halen ödüyorrum 160 160 18 ay dile kolay 3 4 ayı kaldı gerçi.
Dün gece iPhone4 için 4.2.1 güncellemesi çıktı.
Amerikadan alınan 4.1'ler için birkaç gün içinde unlock çıkacaktır :)
güncellemeyi yükledim telefon rehberim kayboldu????
searchten aratınca isimler çıkıyor anca :S
yavu bu yenı partyyyyy ne zaman gelıyo :D
ayrıca telsımde baya uygın abı oyle dıyosunuzda
zatı 55 tl lık paketteyım 700 dk konusma var
telefon 150tl *12 mı ne
ıcınde
750 dk
- Her yöne 500 SMS/MMS
- Sınırsız internet
var zatı 55 verıyorum her ay telefon 100 tl taksıtle gelıyo bence ıyı en guzelıde sınırsız ınternet olması
12 degilde 18 sanırım vodafone da taksit sayısı tcell de de 24 olması lazım
turkcell de nakit fiyatı nedir kontratsız direk al-kullan?
turkcell'in gerizekalılığı iş çözememesi yüzünden hala alamadım
türkiyenin en büyğü adamlar ama reziller resmen
İphone 4 aldık ama sımdıde anten sorunu vs uzerıne alınan sıkayetlerden dolayı yılbasından sonra İphone 5 çıkacak söylentisi çıktı..
unlock yurtdışı alırsak ne gibi sıkıntı olur
vodafoneda cihaz var mi?
ne zaman sorsam yok/gelecek diyorlar
bende sordum vadafona önümüzdeki haftalarda stoklarda olucak diyolar
kontratsız olarak turkcellden 1590TL'ye aldım. 16 gb aldım bundan önceki hiç bi iphone'umda 1 gb bile doldurmamıştım.
telefonu aldığım gün turkcell'i aradım küçük sim kart için yok dediler, bende ya kardeşim telefonu satıyosun ben bunu nasıl kullanıcam mantık mı bu ya dedim ama yapacak bişey yoktu kartı kestirdim. en profesyonel şirkette bile türk mantığı devam ediyor.
3gün önce aradım taradım telefon buldum akşam 9da almaya gittim.İşlemler yapılcak adam bana borcun var veremem dedi.
Nasıl ya dedim?12gün önce faturayı yatırmışım ama adamlar hesaba geçmemiş sistemden düşmemiş.O gün kavga gürültü halledicez falan cuma oldu hala halledicekler.Ya bankaya *** atıyorlar ya araya bayram girdi diye bahane üstüne bahane sunuyorlar.
kartı kesmek daha mantıklı tekrar eski haline getirip başka telefonda kullanabilirsin tabi düzgün kesildiyse
ben dün gece tcell müşteri hizmetleriyle konuştum istanbulda hiçbir bayide stok yok gözüküyor doğru mu bu gerçekten :S
kalmışsa banada haber ver=)
bahçeşehirde 5 dk ile kaçırdım artık kasmıyorum hiç iphonenum olmadı zaten 4 de heveslendim inceledim ama kastırmaya gerek yok 3 yıllık e250 artık sarj olmadığından ötürü gittim golda en ucuz samsung telefonunu aldım 89 lira araç sarj ile birlikte 100 liraya mal ettim kafam rahat 1 hafta gidiyor artık sarjım....
ne zaman 1000 lerin altına düşer o zaman bakınırım sonuçta HD çeken kameram var megapixsel yüksek makinamda var vın da var laptopda var :D
bugün sonunda alabildim
onur sümer'e çok teşekkürler
ben kanyona gittim bgn yoktu ellerinde en erken ay başı gelicekmiş. 1000 adet kadar ama 1 günde biter diyolar. bende başka tanıdıktan ayırtarak alıcam ptesi.. kanyon filan çekilmez millet kuyruk oluyomuş sabahtan.
ahah aynen sonuncusunu aldım
mağazada sansasyon oldu iphon4 ortaya çıkınca
bütün çalışanlar birbirine iphone varmıydı ya dedi:D
ulan ne telefonmus ya :D
Dün 35 tane bayi aradım hiç birinde yoktu :D Patron almak istiyo benden kıskandı ama telefon yok hahahhahaha :D :D :D
212 alısveris merkezine vodefona yeni 4 ler geldi 2 gün once haberiniz olsun bi koli 4 var :D gözümle gördüm