iphone 4 ne oldu bole yaa, bulumaz hint kuması :D bende vodafondan beklıyorum 2 aydır.
Printable View
iphone 4 ne oldu bole yaa, bulumaz hint kuması :D bende vodafondan beklıyorum 2 aydır.
iphone 4 ve BB9800 arasında kaldım.Sizce hangisi ve neden?
Satilik ayfon 2bin lira:hehe:
Nakitim yeterli olmadığı için kontratlı alıcam izmirde bütün timlerde adım yazılı ama tık yok nasıl bir iş anlamadım.
bende 2 aydır bekliyorum vodafondan
Beyazı bekleyelim bari :D
o şubatta gelicekmiş :D zaten şubata ne kaldı :D
Çok enteresan bir hal aldı bu durum , parası olanda telefon bulup alamıyor garantili.
Sağlam karaborsa yaptılar
parası olan alıyo ya kontratlı almak ısteyenlere sorun yasatıolar paralı satan yerler var
Yurtdısında istemediginiz kadar iPhone 4 var :D iPhone 4 32GB Simkilidsiz 1.400TL İNGİLTERE bide dünyanın en pahalı ülkesi diyorlar
güzel pazarlama tratejisi ürünü ulaşılmaz yap ki kıymeti artsın. 3 aya kalmaz 3g ya da 3gs gibi her yerde kolayca bulunur hale gelir zaten. 3 sene öncesine kadar iphone mu vardı hayatımızda, olsa nolur olmasa nolur bence.
ne zaman karar versım hadi alayım desem türkcell de kalmıyor 1 hafta sonra diyor sıkıldım artık.iphone 4'üde gectim 3g 3gs alayım diyorum onlarda yok kardeşim piyasada.2.el de almak yemiyor malesef.
alanlar 4 hakkında yorum yapabilirmi ayrıca?
ya kacak aldıgımız zaman
pasaporta nasıl kayıt oluyo ?
pasaport var ama ılla gırıs cıkıs olmasımı lazım ????
Ya kaptanım lafım yok teknolojisine vesaire, pek çok arkadaşım kullanıyor. Gerçekten çok iyi.. ama ben bu talep olayına kılım biraz. bulunmaz hint kumaşı gibi herkesin dilinde.. Daha geçenlerde bi video vardı apple'ın sahibi bizimle dalga geçiyor acayip kar ediyoruz diye.. Dubai de 770 dolara aldı arkadaşım en son, bizde 1.5'dan aşagıya yok. Bu kadar talep oldugunu bilseler 2 bin liraya satarlar.
Ötv benzinde olduğu gibi pahalı telefonlardada hissedilebilir şekilde karşımızda :) Yoksa giriş fiyatları olarak pek bi fark yok dünyada iphone'un..
Stok olayına gelincede donanımhaber forumunu takip edin ne kadar talep olduğunu canlı canlı görmek için.Capitole 100 tane geldiğini ve 2 saat içinde tükendiğini canlı canlı gördüm.Aynı şekilde kanyon turkcell ve caddde turkcellde benzer efsaneler aktardılar :) inanmamak elde değil çünkü 7 den 70 'ye herkes iphone 4 peşinde.. stok yetişmiyor..Millet boşuna apple store önünde çadır kurmuyor abdde :) ilk partiden sonra bir süre ip4 sıkıntısı ordada olmuştu ki anavatanı ve ana pazarıdır abd apple'ın.
tüketim çılgınlıgına hiç bi zaman anlam verememişimdir kardeşim. Amerikada belirli bi zümre ancak öyle bi tribe girmiştir. Hala 5110 kullanan insanların oldugu bi ülkeden bahsediyoruz.
kaldı ki memleketimde pek çok insan iphone4'ün özelliginden ziyade toplumda kendisine ne kazandırdıgına bakıyor bence ;)
kasım ayının basında basvurdum vodafonea hala bekliyorum kontratlı alıcam, ocaktan sonrada gelmezse blackberry alırım sanki yuzyılın bulusu dunyayı kurtaracak alet :)
buldum bi tane 32 gb :D
Banada bi arkadaşım aldı amerikadan pasaport olayını halletikten sonra bide kırdırma olayı varmış bakalım nolcak
aldım ama 16gb :D
turkceldenmı normalmı
Vodafondan aldim
vadafone ayda faturan artı 65 tl ile veriyodu kampanyası var
Avea şubesine sordum 2011 de kampanya yapabiliriz dediler.
Onu bekliyeceğim.
sonunda aldım dogubank forever :D
gelıcegı yok bunun beklemeyın bosuna ne tarıh var ne bısey tanıdık olmasına ragmen alamadık ya ne dıyım :D
Ufak bir önerim olucak alıcak arkadaşlara ben ilk cıktıgı zaman peşin olarak almak istedim fakat bayinin müdürü tanıdıgım oldugu halde vermedıler kontratlı olarak verıyoruz denildi arkadaşla samimi oldugum için küçük bi fikir verdi ben cihazı kontratlı olarak aldım orta paket 1 ay boyunca dk ları ve 4 gb ınternetı kullandım sonra kontratı iptal ettirmek istediğimi belirtip fiyat istedim ve 1640 lira fiyat çıkardılar bu gayet uygun geldi bana şu anki piyasaya bakarsak.ödeyip iptal ettim hem şu anki fiyatından ucuza geldi hemde beklememiş oldum...cihaz gelince yine aynı muhabbeti yaparlarsa alıcaklara küçük bir fikir olsun
İzmir-Karşıyaka avea bayilerine gelmiş...Şok fiyatmış... 2350 tl peşin para dediler.Hakikaten şok fiyat ......
1950/12 taksıt buldm ama beklıyorum bı sure daha beyaz alıyım en azından dıorm
6 gundur kıbrıs'daydım. K-turkcell'de 1597 TL'ye 16 gb olanı heryerde var. İlgilenenlere duyurulur, üstelik simkilitsiz.