User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: 2008 subaru impreza WRX

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir Subaru kullanıcısı olarak yapmış olduğum ve bizim foruma yazdığım yorumumu direk buraya paste ediyorum, müsaadenizle:

Sedan daha bi reasonable ama sadece Amerika için uretilecek diye biliyorum..
    Ulaşılan net sonuç...WRX tamamen bitmiştir..Aile arabası olmuştur, geçmiş olsun.

STi da bu kasa baz alınarak ortaya çıkacaksa...
    - Biraz widebody, kanat vs. ile sedan birşeye benzeyebilir. Ama TR'ye gelmeyecekse ne faydasi var?
    - Hatch STi da biraz body takviyesi ile belki birşeye benzeyebilir. STi teknolojisi ve spec'leri ile inşallah alınır duruma gelir.
    - Şu an için EVO X görüntü itibarı ile tabii ki daha caziptir, Allah bu imprezayı dizayn eden dallamayı nasıl biliyorsa öyle yapsındır.
    ...........
    Fakat benim başka bir teorim var:
    ...........
    Subaru zor satan bir araba. Orta sınıf sedan ve hatch'te çok satacak, normal vatandaşları tatmin edecek bir model üretmeleri gerekiyordu, o açıdan bakınca bu hatchback ve sedan akılcı bir üretim olmuş. Yani normal vatandaşların çekinmeden alabilecekleri bir araç üretmişler ve bu araç bir impreza. Kafaca ulaşılabilir hale gelmiş. Bir de WRX'i de bu kategoriye çekerek aynı sınıftaki rakipleri ( Audi S3, Cupra, vb) ile karşılaştırılabilecek bir model de eklemişler kategoriye. Bu Subaru açısından çok mantıklı ve satışların artması açısından çok olumlu bir çözüm. Tek handikapı ve belki de ödenen tek diyet, efsanevi WRX'in ortadan kalkması olmuş, bu bizi üzüyor şu anda.

Belki de STi tamamen farklı bir model olarak karşımıza çıkacaktır. Kasa olarak da, görüntü olarak da, specler ve teknoloji olarak da. Bu kanıya neden varıyorum:
    - Impreza ile aynı anda lanse edilmiyor, STi'ın lanse edilmesine baya bir ay var daha.
    - 2007'den itibaren tüm subaru web sitelerinde modellerin altında impreza ayrı bir kategori, STi ayrı bir kategori. Daha önceki sitelerde STi da impreze kategorisi altında, WRX'den sonra WRX STi olarak beliriyordu, 2007'de bu değişti. Bu tamamen yeni bir modelin habercisi olabilir belki.
    - STi, lanse edilen imprezadan görünüş, ebatlar, kasa, motor vb. olarak tamamen farklı ve EVO X'u sollayacak bir model olarak karşımıza çıkabilir. Böyle olursa ve güzel bir dizayn olursa ve sağlam spec'lere sahip olursa, subaru fanatiklerinin yüzü gülecek, pahalı da olsa gidip STi alınacak, Subarunun böyle akılcı bir çözüm ile pazarda daha fazla yer bulan ama fanatiklerini de ihmal etmeyen bir marka haline gelmesi herkesi son derece memnun edecektir.
    - Bunu ben düşünüyorsam umarım subaru da düşünmüştür..
    - Umarım STi'ı beklediğimize değer, "Yuh ulan bu ne güzellik be" dedirtecek bir araç çıkar karşımıza.
    - Aksi takdirde, zorlanarak söylüyorum, gönlüm el vermiyor, bu resimlerdeki araçlardan hangisi STİ olursa olsun, ben bu tipte bir arabaya binmem. Gider EVO X alırım. EVO X yabana atılacak bir araba değil teknik olarak. STi teknik spec olarak daha iyi olabilir ama herşey bu degil, bu benim şahsi kanaatim....
    - Umarım hipotezim dogru çıkar da ilerde tüm bu yazılanlara guler geçeriz, "bizim bir alt sınıfımızda hatcback bir WRX var, o bile sizi deler geçer, benim yeni STi'ıma yanaşmayın ey cümlealem" şeklinde polemiklere gireriz..
    .........
    Saygılar..

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu dizayn epey sık karşımıza çıkar oldu ve hakkında epey söylentiler dolaşıyor yeni STi olduğu şeklinde:

CC+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoruma gerek yok bence...Igrenc(Forum kirliligi yapmamak icin 25 kisinin ortak gorusunu yaziyorum)
    302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CC+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoruma gerek yok bence...Igrenc(Forum kirliligi yapmamak icin 25 kisinin ortak gorusunu yaziyorum)
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YALIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu dizayn epey sık karşımıza çıkar oldu ve hakkında epey söylentiler dolaşıyor yeni STi olduğu şeklinde:

bu tasarım ilk sayfadakine göre çok daha güzel

Ama WRX in bitio olması kötü.
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski impo ruhunu bitirmiş olsada,mazda 3 ' ün yandan yemişi olsa da bir süre sonra hepimiz alışırız.aslında çıksın.kimse beğenmesin ikinci el fiyatları düşsün...o zaman alırım

vtimania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmamış...

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kötüüüüüü

Tokyo Drift
    Misafir
    Sedanın arkasını kıa veya chavrolet e benzetmişler ama güzel

Pugcu_Atakan
    Misafir
    Ben beğendim valla pek kötü olmamış ama sedan iyi değil daha iale arabası yapmışlar sedanı

Green_Reddy
    Misafir

Lightbulb

Arkadaşlar Rahat Olalim 18001 Sene Daha Var O Arayaba.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    içi çok güzel olmuş

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Green_Reddy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Rahat Olalim 18001 Sene Daha Var O Arayaba.
    motor olarak 2.5 lt degilde buyuk ihtimalle daha güzel bisey kullanırlar o zaman...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)