reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
İhale Numarası:
2307ANT20230203A1265
İşletme Müdürlüğü:
ANTALYA T.İ.M.
Ana Kategori:
Araç
Alt Kategori:
Otomobil
Marka:
BMW
Model:
3.18 İ
Tasfiye Nedeni:
4458 Sayılı Kanun
Yıl:
1988
Km:
65531
Vites:
Manuel
Motor Hacmi:
1783
Yakıt:
Benzin
Satışa Esas Bedel:
200.000 ₺
Teminat Bedeli:
20.000 ₺
Başlangıç Bedeli:
150.000 ₺
Görüş Başlangıç Tarihi:
8 Ocak 2024
Teklif Başlangıç Tarihi:
11 Ocak 2024
İhale Bitiş Tarihi:
16 Ocak 2024 13:40
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Kendi deneme yanılmalarımla tespit ettiğim kadarıyla eskiden Tasiş Sahibinden.com'u açıp araç yılı ±2 yıl, ± 20000km diyip filtreliyordu. Araç çıkmadıkça filtre aralığında yaş ve kilometreyi ±1 yıl ve ±10000km açarak devam ediyordu. Top ve Min fiyatlı 5'er arabayı alıp ortalamasını alıyordu. Oradan da aracın masrafına göre cüzzi bir amortisman yapıp, geçmişte tamamlanmış satış rakamları üzerine tahmini enflasyon falan ekliyorlardı. Bu arabaya ne ekleyip çarpıp çırparsam yapayım satışa esas bedel 790 bin TL'nin üzerine çıkamadı. 1,3 milyon bu araç için hiç bir mantık izahında değil. Ha 978 lira görmesi de mantıklı değil bence ama ne gelir elden, üstelik bu sefer 978'den açıldı fiyat.
Şahsi fikrim bu fiyatları veren abiler 978'e de bitmeyince "e30larının üstüne otursunlar" diyecek olabilir.
Kimseyi uyandırmak istemem ama kurda kuzu postu giydirmişler (: 4Motion birde ......
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
E30 ile ilgili ne yaşandığını tahmin ettiğimi söyliyeyim. Daha önce Tasiş'den ihaleye katıldım ve 2. en yüksek teklifi veren oldum.
1. Teklif parayı yatırması gereken sürede yatırmadı (5 İş günüydü sanırım) sonra tarafıma bilgilendirme geldi. İhale artık sizindir, verdiğiniz teklifi lütfen 5 iş günü içerisinde ödeyin. Ben açıkçası ödeme yapmadım, çünkü 2. el laptop'lar, robot süpürgeler vs vardı ( Fotoğrafı aşağıdadır ).
Buarada ilk ihale için satışa esas bedel 32.200 TL idi. Sonra 1 hafta sonra yeniden ilana çıktı satışa esas bedel 115.000 TL olarak. Belki ilk iki teklif veren ödemeyi yapmamıştır. İlk teklifi veren için verdiği ön ödeme yanıyor ancak ikincisi için söz konusu değil.
![]()
E30 birisi 988 vermiş
E30 kadar olmasada biraz çetin geçer gibi geliyor
3.23ti compact
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)