Sağlıklı 140k ya bi 350z alıp kenara koymak lazım seneye 200kdan çakar geçeriz
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
M5 175.000 tl yazarken
Ellerine felç gelmemesi mucize bence
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2002 model bmw M5 141.700 liraya gitti![]()
523i satılmıştı geri düşmüş
Çok komik rakamlar ya ciddenaçık ve net söylüyorum o m5 e o 350z ye o kadar para verenin aklından şüphe duyuyorum. Yada helal para değil açık ve net, ben 50 tl yi alın terimle kazandığım için elim titreye titreye harcıyorum, akıl işi değil mantıktan bu kadarmı uzaklaştı insanımız.
Bu ülkede okuyup meslek sahibi olup para kazanmak cidden zor. Bu kadar zorken o seviyelerde para kazananlar ise aksine cok daha kolay kazanıyorlar ya yancilar ya böyle vurguncu ticareti yapiyorlar 3e alip 13e satip, ya da insaat isine giriyorlar 1 koyup 3 - 5 alıyorlar. Bu tur insanlarin cogunun bindiği arabanin motor hacmini bile bilmediğine kalibimi basarim. CLA ya binip arkadan itis oldugunu iddia eden güruh parayı kolay kazanınca harcamasi da kolay oluyordur diye düşünüyorum.
Hatta bunlari geçin, gecen gun yeni mx5 incelemelerine bakayım dedim bakmaz olaydim. Organizasyona çağırılan davet edilen sozde otomobil platformlari bile sacma sapan bilgilere sahipler. Roadster arabaya israrla coupe diyen mi dersin araba hakkinda en ufak bilgisi olmayip sallayan mi dersin...
Yani satilir mi? Satilir hocam o potansiyel bizim milletimizde var ki bu araçlar alınıp el değiştirip piyasada dolanıyor.
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/S...urnPage=Guncel
3.2 v6 captiva tr de tek oluyor heralde, bu fiyata gider mi sizce ?
bence para falan aklıyolar yoksa aklı selim bi insanın verecegi rakamlar degil. bu rakama zaten bu araçların cogunun yürüyeni satılıyor.
herkese iyi geceler bu sistemde gümrükte önceden satilan araclarin bilgilerine ulasmak mümkün mü?
bunun için üye olmadım önceden beri takip ediyorum ara ara techi ama post atma gereği duymadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)