eski sahibi geri aldı aracı avukatın hatasıyla düştü deniliyor gümrüğe, adamın instasında acıklamaları vardı![]()
eski sahibi geri aldı aracı avukatın hatasıyla düştü deniliyor gümrüğe, adamın instasında acıklamaları vardı![]()
Bir zamanlar güzelmiş
E34 5.25ix
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
2018 Mercedes - Benz E 53 AMG 4 MATIC
bakalım kim alıp toplayacak
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
işi çok e53'ün
e53 tek bir sebeple alınırhazır kule de hasar görmüş
34 BNU 576 Opel Corsa OPC
34 JOB 01 Mini Cooper S Roadster Cabrio
34 AK 295 Mini John Cooper Works
34 GP 0253 Mini GP2
34 BC 0005 Audi S3 Sportback 2014
N73B60A motor
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
reis yapış buna
turbocuk istiyoruz
Neye niyet neye kısmet ben bu üstteki golfün plakasını görmek için yanındaki yeşil golfün ilanını arıyordum sonuçlanan ihalelerden Edirne tasfiye araç ambarını seçip arabalara bakıyordum sonra bir focus gördüm dedim bu araba bana bir yerden tanıdık geliyor sonra ihaleyi detaylı incelediğimde farkettimki benim favorimde lacivert bi focus vardı ve bu focus bayandır ilanda acaba niye satılmıyor vs diyede düşünmüştüm sebebi ise şimdi belli oldu ihalede 394.000 km de gözüken araç şuan ilanda 200.000 km de
Just a moment...
- "Acaba kaç kilometreye düşürsek insanlar bunun sünnetli olduğunu anlamaz?"
-" Araba zaten 400 binde olm, 200 bin üstü de yüksek km diye kimse almaz, 2010 model arabada 100 küsür bin şüphe uyandırır. Düşür 200 bine gitsin"
"Ticaretimi baltalıyor, itibar suikastı var. Dava açacağım"
Derler mi? Bunu yapan yukardaki cümleyi de der herhalde..
Valla bende bi tık açıkçası tırstım ama sonuca bakarsak burada etik olmayan bir durum var , ki eğer bana bu durumdan dolayı bir sıkıntı olursa ekspertizlerin kapatılması lazım sonuca baktığımız zaman onlarda aracın boyasını değişenini buluyor km si oynanmış araçları buluyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)