dışı mükemmel jantlar kötü aynalar kötü benceeee içidede berbat nerde E 46 havası ya yazık BMW ya yakışmıyo bunlarda bizi japaona itiyolar![]()
dışı mükemmel jantlar kötü aynalar kötü benceeee içidede berbat nerde E 46 havası ya yazık BMW ya yakışmıyo bunlarda bizi japaona itiyolar![]()
civic varken dünyada başka ne alınır halk bisküvi gibi
Onden japon arabalarına benzetince gusel olmuş tabii.Jantlar bi ufak gibi bide cok yüksek duruyo resimlerde
2009 ? ....
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Çok güüzel yaa hayran kaldım resimlere valla...![]()
araba güzelde bu jantlar güzel değil ya ben başka jantlarla görmüştüm onlar bile daha güzeldi
bu ne ya çok dandik.. motoru amerikan özentisi, tipi japon özentisi.. neyini severler şu m3 ün anlamam ya.. nerdeyse 1700 kilo yuh yani.. 8 silindir 420 hp 400 nm pehh... almanlar bişiden çakmıyorlar.. hiç beğenmedim.. her türlü geçilir içinden hala![]()
bu tampon aero paket in tamponu normal tampona ek gibi bir şey biraz alçak durduğu
için bizim hoşumuza gidiyoYurt dışında zaten fiks bütün coupe lerde bu ekler var
Ayrıca 2009 ne onu anlamadım araba gelmek üzere 15 gün içinde 2009 yazmışsınız ayrıca o jantlar opsiyonel 19 jantlar resimde gördüğünüz gibi güzel baya bide 18 jantta ön lastikte bile 245 taban var o yüzden de küçük duruyo biraz bmw bu sefer yanlış yaptı bence kırmızı ve 18 jantlı resimler dağıtıldı çoğu yere
bana göre de son resimlerdeki jantları daha çok yakışıyor...ön taraf sanki biraz M6'yada benziyor gibi![]()
abi spyfoto ya bak arkada dönerci kamyonu var ahuahuaha euro doner![]()
Yeterince agresif değil. Kışkırtıcı bir duruşu yok. Eski //M ruhu yok bu arabada görüntü olarak. Onun dışında motoru ve marka itibariyle BMW olması almak için yeterli bi sebep sayılabilir.
Benim gözüm alışmadı hala coupelere.Aynalar ve jantlar berbat... BBS cok yakışıyor.. birazdaha guclu yapabilirlerdi bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)