1-srkshop
2-mustafa.orcunus
3-zorbeykesman
4-Hasan ...
5-Ulasstoprak + 25 ..
6-ido
7-Ozgu®
Muhakkkak biliyorsunuzdurda genede hatırlatmak isterim.
cuma aksamları orda baska bir grubun toplantısı oluyor. Gerci cogu hatta hepsi burada da uye. fakat tanısma ortamı gıbı olucaksa bolunmeler olucaktır kı buda zaten istenen ortamı yakalayamamız demek tech icin diye dusunuyorum..
acık hava hem soguk olucak yagmurda yagabılır hemde cila vs ıcın oraları toz toprak cok esıyor bulusma ıcın olabılır fakat cıla vs ıcın pek mantıklı deıl. guzelyalıdakı kıpa agora yada best buy ın kapalı otoparkında toplanılabılır hem otobanada yakın olur best buy oldukca musayıt olur
sizin oldugunuzu biliyorum zaten soner. ama zaten sız orda bi olusum ıcındesınız tech ızmırde kacıncı kez toplanıyo bılmıyorum ama tanısma havasında olcak sa istenen ortam saglanamayabılır demek ıstedım. ama tabı sen organıze edersen baska![]()
tabikide ordayızzzcuma günü ama saat kaçta? saat 20'den sonra olsun yanlız çünkü işten çıkanlar olabilir aramızda saygılar,sevgiler
1-srkshop
2-mustafa.orcunus
3-zorbeykesman
4-Hasan ...
5-Ulasstoprak + 25 ..
6-ido
7-Ozgu®
8-Caglarr..
9-?
Benden de farklı bir yaklaşım gelsin. İkea evet otobana yakın, insanlarla iç içe fakat aşırı kalabalıkta İkea ve Forum müşterilerini rahatsız edebilir buda işletme yöneticilerince olumsuz tepki görmemize neden olabilir.
Bence buradan çıkacak listeye göre pistte cüzi bir ücreti karşılığında toplanmak bizim hem daha rahat etmemizi hemde pist yönetimine destek olmamız babında yararlı olur. Böylelikle ne huzurumuz kaçar, nede kendini bilmez kişilerce yanlış lanse edilme ihtimalimizde ortadan kalkar.Pisti kullanmayıp tiribünlerin arkası ve yanındaki alanı kullanabiliriz o gün pistte herhangi bir etkinlik yoksa tabi. Karar sizin..
1-srkshop
2-mustafa.orcunus
3-zorbeykesman
4-Hasan ...
5-Ulasstoprak + 25 ..
6-ido
7-Ozgu®
8-Caglarr..
9-Mutlu KOÇER +2
10- ?
1-srkshop
2-mustafa.orcunus
3-zorbeykesman
4-Hasan ...
5-Ulasstoprak + 25 ..
6-ido
7-Ozgu®
8-Caglarr..
9-Mutlu KOÇER +2
10- Gökhan Namdar
11-
saat kaçta olacak ? ben de gelebilirm.
ayrıca balçova, narlıdere tarafından gelen varsa, salça olabilirim uygunsa eğer![]()
Bence cuma günü değilde cumartesi yada pazar günü olabilir kapalı bir mekanda toplanmak cila vs yapmak isteyenler için daha iyi olur gibime geliyor.yinede çoğunluk ne derse o olsun derim.
1-srkshop
2-mustafa.orcunus
3-zorbeykesman
4-Hasan ...
5-Ulasstoprak + 25 ..
6-ido
7-Ozgu®
8-soneR..
9-Cagri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)