Yeni Seat Ibiza SC'de bakabilirsiniz. 1.6 105hp Sport 30.500TL,Ibiza 1.4 85hp Style 29.400TL
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hatta düşünürsen 1-2 ay sabret hanımın Jazz'ını sana veriyim. Bende hanıma başka bir sürpriz yapmayı düşünüyorum.![]()
Ali Can Calis
Arkadaşlar dizel alsanır hangisi olurdu?
Corsa 1.3 CDTI 75 hp Enjoy 111.yıl 34.150
Fiesta 1.4 Duratorq TDCi 68PS Titanium 35.523
Yılda yaklaşık 10.000 km. yapacağım.Dizel alnırı mı sizce?
Acikcasi o donanim-sizlik seviyesiyle Polo'ya o parayi vermezdim.
Corsa, Fiesta guzel alternatif, dizel secilecekse tabi ki.
Ama benzinli alinacaksa tabi ki Jazz.
f/p olarak bilmem ama
En dusuk versiyonunda bile donanim olarak baya basarili
esp
6 hy perde dahil
otomatik klima
elektrikli katlanir aynalar
vs.. en dusuk donanimdan itibaren standard.
Ic mekan genisligi + fonskiyonellik farki, yakit tuketimi farki vs.. bunlari soylemedim daha![]()
Mesela yeni jazzin bagaj hacmini degil Corsa ile kiyaslamak, yeni kasa Astra'dan bile fazlasiyla genis, bunlar ince detaylar ama bu sinifin alicilari bu tip ozelliklere onem veriyor.
Eger bu sinifta sadece benzinli alacaksam, bu sinifta tek dusunecegim arac jazz olurdu.
Isin icerisine dizel girerse o ayri tabi.
kesinlikle jazz derim sana bi kere adı üstünde honda varmı ötesi?
2006jazzm var gerçekten ondaki konfor geniş iç hacim o sınıfta hiçbir araçta yok.birde sıfır istiyorsun yeni kasası olacak yemede yanında yat derim sana.
jazz/corsa/polo
polo'ya o donanıma o paraları vermek yazık olur
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
10bin kmde yapacakmissiniz bence listeye bir de yeni c3 dizel exclusive'i ekleyin. 5 yildan fazla astra h 1.6 cosmo kullandim 3 gun yeni c3 1.4 dizel confort ile 1500km yol yaptim.Citroen'e karsi onyargim vardi fakat 3 gunde araba kendini sevdirdi tam uzun yol arabasi.Ankaraya giderken 150 160 gittim ne gittiginiz hizi hissettiriyor ne de arac icinde bir gurultu bir ugultu oluyor. Ayni yolu astra ile de kac kere gittim 150 160larda astranin icindeki ses ciddi rahatsiz ediyordu. Yeni c3 1.6 hdi 90 hp exclusive 37liraya aldik. Bence donanim olarakda c3 polodan fiestadan cok cok ustun.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Meguiar's Çamkıran Aynı zamanda Honda bayii olduğundan devamlı gidip görme şansım oluyor aracı oturdum araca sürdüm ettim ne zaman tekrar otursam iç mekan kalitesizliği, kısa zaman sonra trim sesi yapacak donanımlar, Ucuz plastik düğmeler vs. Biçimsiz bir vites topuzu ve iç dikiz ayna gözüme çarpıyor. Birde kendimi taburede oturuyormuş gibi hissediyorum jazz'da. Corsa (Corsanın oturma pozisyonuda çok iyi değil ama jazzdan çok daha iyi) veya poloda böyle birşey kesinlikle yok. Özellikle polo alman olduğunu çok güzel hissettiriyor.
Jazz bence hondanın en guzel arabalarından birisi.. sınıfının isteklerine cevap veriyor. bagajı ve iç hacmi gercekten iyi. ama ne daha ekonomik, ne daha hızlı, nede daha iyi.. jazz ı düşünebilmek için fiyatlarının yakın olması gerekiyor. fiyatları arasında gercekten fazla fark var.
Bence Polo kalite anlamında sınıf atlamış,tasarım olarakta oldukça başarılı sınıfında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)