User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
82 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bu araçlar hakkında bilgisi olan?

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + dragon07

hondacıyım ama gerçekleri yazdı adam

ne yazmıssın be cihan hll olsun

Eywallah Efe Ama gerçekler kanka ben napıyım.Biz bunları bilerek davranıyoruz ama bilmeden bize yükleniliyor daraldım haliyle.*** at at nereye kadar.Herkeze kendi arabası güzel benim gıkım çıktı mı bu zamana kadar?Çıkmadı tamam işte herkez binsin arabasına
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok dolmuşsun kardeş, ama söylediklerin kesinlikle doğru
    Ama napıyım.Sus sus nereye kadar.106 dan ne kadar anlıyor insanlar neyini ne kadar biliyor.Gidip turşu kıçı başı dağılmış 106 lar görüp genelleme yapılıyor.Biz mal mıyız paramızla rezil olucaz.On numara arabam var gramda sorunum yok.E buda 106 işte neden benimki yada bu sitede onlarca 10 numara 106 var onlarınki örnek değilde hava filtresini boğaz kelebeğine takan yada arabası 1.1 106 gibi giden 106 Gti'cılar örnek alınıyor?Olayım bu.Doldum biraz evet

Söylediklerimin 1 tanesine bile kimse hayır diyemez sanmıyorum.Çünkü bunlar gerçek.Ha ben yanlış biliyorsamda Allah aşkına biri çıkıpta desinki hayır deminki postta yazdığın yanlış.Bende yanlış bildiğim birşeyi düzeltiyim

Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihan gardaş boşver
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10-11 guzelini vermezler bence vtilar 35 lira artık

Walla ne Vti bu paraları eder ne Gti nede Vts.Ama iyikide ediyorlar etmese daha kimlerin eline geçer bu arabalar biz ne sokakta rahat dolaşırız nede adam yerine koyuluruz başkaları yüzünden.Mal kıymetli olunca insanlar daha az apaçilik yapıyor İyiki bu fiyatlar bu arabalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklıymışsın o gti adanada görünüyo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0622580/detay#

Ya bu arada bu araba nasıl orj nası çakı gibi ne fullü Araba ne full ne çakı gibi ne darbesiz Neyin peşindeyiz Allah aşkına Böyle satılık ilanı olunca işte.Neyse..

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihan kardeşim seni kızdırmışlaryazdıklarına katılıyorum,tamamen doğruları yazmışsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pug07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihan kardeşim seni kızdırmışlaryazdıklarına katılıyorum,tamamen doğruları yazmışsın

Saolasın Özcan'ım evet bunlar gerçekler ve bir kişide hayır öyle değil diyemez çünkü olan bu ama napıyım kardeşim şimdiye kadar 1928319 kere laf söylendi ağzımı açmadım ama o kadarda değil be kanka.Biz mal mıyız bahsedilen gibi bir arabaya binelim.Tüm 106 ları aynı kefeye koyuyorlar.Önce öğrenip sora gelinsinde tartışalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzi41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tampon batları ve çıtalar boyalı acaba komple boyamı var? diri duruyor resimlerden
    on numara yürürü var araba benim değil alakamda yok sahibi ile dışı boncuk motor köfte 15-16 üstü isteyen 106lara göre o paraya fazla bile..

konuyla alakası yok ama bu yoruma cevap vermek istedim kusura bakma cihan
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklıymışsın o gti adanada görünüyo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0622580/detay#
    bu aracın sahibini de tanıyorum pek bir samimiliğimiz yok ama adanada olduğunu yeni öğrendim

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın Tarihlerde geldi ztn araç adana'ya
    Ne kdra almış keyfi koymu$h bilinmez..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi ara antepde sarı 210 hp oldugunu idda eden vardı baya bi durdu satılıklarda 2 seneye yakın bu o olabilme ihtimali varmı
    yok o degil,Proshopta yapılandan bahsediyosun
    Es plakaydı o
    jantlarıda 306 jantıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29421195/detay

peki şu araç hakkında bilgisi olan var mı? pek bi diri pek bi güzel duruyor. bu trabzondaki pejolara harbiden bitiyorum

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihan'ım bakma ele gune sen boşver neyın ne oldugunu anlıyan, bilen ınsanlar bılıo zaten..

Bana sorarsan Pug ve Honda kavgası,tartışması veya karsılastrması ezelden beri var ve sona erıcegnde dusunmuorum Ama kişisel olarak herhangi birini kotulemek b.k atmak camur atmak v.s yakışık almaz die dusunuorum... Ikısınde kullandım(bir oncekı aracım 306 GTI idi) ıkısınnde ıı veya kotu yanları ıllakı var (Her aracın oldugu gbı)..Bırının kaportası saglamdır dgerınn daha zayıftır ,bırının fren sıstemı daha gucludur dgerınn daha zayftr v.s gbı.. İkisinnde duzgununn kurcalanmamışnın neler yapabıldgnı zaten bılıoruz.. Soledgn dogru pıyasada (turşu) die adlandrılan bazı araclar yuzunden bazen HEPSI baz alınıokı (kurunun yanında yaşda yanıo hesabı) buda başlı başına yanlışşş... Fiyat olayna grecek olursak bu araclara (yani sınıfında ender die tabır edebılecegımz) ıstenen rakamları hıcde fazla bulmuorum yeterkı o paraları gozden cıkarıpda verecek, duzgun kullanacak ınsanlarda kalsın bu arabalar..

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan'ım bakma ele gune sen boşver neyın ne oldugunu anlıyan, bilen ınsanlar bılıo zaten..

Bana sorarsan Pug ve Honda kavgası,tartışması veya karsılastrması ezelden beri var ve sona erıcegnde dusunmuorum Ama kişisel olarak herhangi birini kotulemek b.k atmak camur atmak v.s yakışık almaz die dusunuorum... Ikısınde kullandım(bir oncekı aracım 306 GTI idi) ıkısınnde ıı veya kotu yanları ıllakı var (Her aracın oldugu gbı)..Bırının kaportası saglamdır dgerınn daha zayıftır ,bırının fren sıstemı daha gucludur dgerınn daha zayftr v.s gbı.. İkisinnde duzgununn kurcalanmamışnın neler yapabıldgnı zaten bılıoruz.. Soledgn dogru pıyasada (turşu) die adlandrılan bazı araclar yuzunden bazen HEPSI baz alınıokı (kurunun yanında yaşda yanıo hesabı) buda başlı başına yanlışşş... Fiyat olayna grecek olursak bu araclara (yani sınıfında ender die tabır edebılecegımz) ıstenen rakamları hıcde fazla bulmuorum yeterkı o paraları gozden cıkarıpda verecek, duzgun kullanacak ınsanlarda kalsın bu arabalar..
    Cok dogru bi yaklasim kankacim katiliyorum soylediklerine

Peugeot da hondada gercekten binildiginde zevk alinabilcek araclar

Ikisininde iyi kotu yanlari olmasi dogal..

Bu tarz araclar yanlis insanlarin eline gecip tursu diye tabir ettigimiz hale geliyor

Sonra onlar yuzunden tum marka kotuleniyor bu ne yazikki boyle..

Nasip olursa bende 106 almayi dusunuyorum ins

V.İ.P
    Misafir
    ıkısıde cok tatlı duruyor saglam araclar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İşte olay budur baştan sona katılırım Aynı düşüncedeyim ki bir önceki postumda da yazdım İyiki bu fiyatlar araçlarımız yoksa durumumuz vahim.Demek istediğim o benimde Ferhat şimdi ben senin Vti'ını Tr'de kaç Vti ile kıyaslayabilirim? % 5 ... Demekki genelleme yapamam.Genel yorum yaparsam sana ve aracı seninki gibi olan Vti sahiplerine yasa Gti farketmez ayıp etmiş olurum durum bu.Hiçbir zaman ne Vti'a nede Gti'a laf etmenin alemi yok 2 sininde düzgünü fena makineler Bence gti vti kavgalarına hiç gerek yok ikiside birbirinden üstün birçok özelliğe sahip arabalar Elektronik aksam ve motor bakımından Vti eline o sınıflarda katagoride 1 tane daha su dökecek araç tanımam.Bunu Honda nın bir özelliği olarakta kelime haline getirebiliriz o konuda maşallahı var.Ama hiçbir araç 4 4 lük değil hali ile.Gti ında kendince çok iyi özellikleri var.Tercih meselesi ben hepsine binerim hangisi bana daha keyif veriyorsa hangisi daha mantıklıysa ondayım Vti danda Si danda Gti'danda çok büyük zevk aldım kullanırken hepsinin yeri farklı
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    on numara yürürü var araba benim değil alakamda yok sahibi ile dışı boncuk motor köfte 15-16 üstü isteyen 106lara göre o paraya fazla bile..

konuyla alakası yok ama bu yoruma cevap vermek istedim kusura bakma cihan
    Ne demek tabiki estafurullah bu konu hepimizin yorumları için konu ilede birbir alaklı tşk.ler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı a1925 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32215359/detay bu araç hakkında bana yardımcı olurmusunuz
    Araçta değişen yok ama kaporta boya sı iyi değil.Komple kaporta-boya istiyor araç.
    Motoru pek sağlıklı değil almaya niyetlenmiştim beğenmedim ben.Ucuz kötü bi filtre egsoz ve 8.000 chip var araçta koltuk döşemeleri pek iyi değil ve sağ ön koltuk sabit durmuyor malesef yolda fena sarsıyor yolcuyu.Direksiyon simidide fazla aşınmış vs.
    Benim gözümde ediceği fiyat 13 ü geçmez.Kaporta-boya ve ileridede motor isteyecek bi araç.

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Cihan Çizmeci;1746722]İşte olay budur baştan sona katılırım Aynı düşüncedeyim ki bir önceki postumda da yazdım İyiki bu fiyatlar araçlarımız yoksa durumumuz vahim.Demek istediğim o benimde Ferhat şimdi ben senin Vti'ını Tr'de kaç Vti ile kıyaslayabilirim? % 5 ... Demekki genelleme yapamam.Genel yorum yaparsam sana ve aracı seninki gibi olan Vti sahiplerine yasa Gti farketmez ayıp etmiş olurum durum bu.Hiçbir zaman ne Vti'a nede Gti'a laf etmenin alemi yok 2 sininde düzgünü fena makineler Bence gti vti kavgalarına hiç gerek yok ikiside birbirinden üstün birçok özelliğe sahip arabalar Elektronik aksam ve motor bakımından Vti eline o sınıflarda katagoride 1 tane daha su dökecek araç tanımam.Bunu Honda nın bir özelliği olarakta kelime haline getirebiliriz o konuda maşallahı var.Ama hiçbir araç 4 4 lük değil hali ile.Gti ında kendince çok iyi özellikleri var.Tercih meselesi ben hepsine binerim hangisi bana daha keyif veriyorsa hangisi daha mantıklıysa ondayım Vti danda Si danda Gti'danda çok büyük zevk aldım kullanırken hepsinin yeri farklı

Aynen haklısın kanka dusuncelerımz aynı bu konuda + olarak dedgn gbı genelleme cok yanlış pıre ıcın yorgan yakılmaz Sonuc olarak Honda'da bızım Pug'da Vti de bızım Gti da

Konu amacının dısına cıktı ama kanka bende senı patlamış gorunce ıcımden gecenlerı yazdım k. bakma

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihan amacın sorgulamak mı yoksa aramak mı, eğer arıyorsan bütçe biraz tuzlu olabilir ama hiç binilmemiş bakımları yapılmış ve kapalı garajda duran siyah bitane var... sahibi satmak istemiyor bildiğim son gördüğümde öyle diyordu. ama adamda binmiyor araç 20.000 km ye bile gelmedi sanırım. araç idealtepede ve yolda görmek imkansıza yakın. eğer ilgilenirsen (fiyatı temiz vti fiyatı ama ) iletişim kurabileceğin numarları bulurum...

Alıntı serkankos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmak istemedim benimde merak ettiğim bir 106 gti var arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim konunuzunda içine etmek istemem yanlış anlamazsınız umarım şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32117106/detay
    sahibi daha yeni, yeni yeni toplamaya çalışıyor, masrafını etti ama gti alacaksan masraf edilmeyecek araç al derim...

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29421195/detay

peki şu araç hakkında bilgisi olan var mı? pek bi diri pek bi güzel duruyor. bu trabzondaki pejolara harbiden bitiyorum
    bu araçta önceden kartal sanayideydi, forumdan bir arkadaşın yakın arkadaşının aracıymış. boyalı parçaları mevcut araç diri duruyor, o arkadaş bilgi verebilir şu anki durumu için.

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihan amacın sorgulamak mı yoksa aramak mı, eğer arıyorsan bütçe biraz tuzlu olabilir ama hiç binilmemiş bakımları yapılmış ve kapalı garajda duran siyah bitane var... sahibi satmak istemiyor bildiğim son gördüğümde öyle diyordu. ama adamda binmiyor araç 20.000 km ye bile gelmedi sanırım. araç idealtepede ve yolda görmek imkansıza yakın. eğer ilgilenirsen (fiyatı temiz vti fiyatı ama ) iletişim kurabileceğin numarları bulurum...
    Adam satmıyorsa fiyatı hangi arada belirlediniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihan boş ver be kardeşim al bir typeR kurtul

Kayseridekini bugün mami ile sohbet ederken sordum bana srcsini saydı ama ne söyledi hatırlamıyorum diğerine linki tıklamadım bile sarı değilse artık bakmaya gerek yok 106 ları
    diyip pimi çekeyim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)