en büyük hangisiyse onu al göz doldursun bence
Printable View
en büyük hangisiyse onu al göz doldursun bence
hyundai i30 olabilir.. Benim çok hoşuma gidiyor ama hakkında bilgim yok kullanan varmı aranızda ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30295448/detay
yeni kasa c3 dizel exclusive al soner
Corsa dan yanayım. Nedense hiç sevmem fransız aracını :)
ya dostum okdr paran var nıe gıdıp kıc kadar arbaa alıosun barı megane falan alda genıs genıs takıl motoruda guclu olsun..ıstanbuldada ankaradada sıfır araba alınmaz :=)
corsa çünkü motoru 1.3 multijet
Bravo tavsiye ederim, fiyat/performans orani cok iyi
bugün gölbaşı dolmuşuna bindim. önce neziroğluna sonra fiat yetkili bayii'ne uğradım.
megane 2 sedanlara baktım. hoşuma gitti. içi baya geniş, hangar gibi bir bagaj, privilege donanımlı olanında cruise cont. falan herbirşey var. sonra fiata gittim. hemen karşımda 105 lik bir bravo vardı. ama arabanın arkasını ve koltuk döşemelerini hiç beğenmedim. koltuk döşemesi çok kalitesiz gibiydi, hemen yırtılacak gibi duruyordu.. fiat'lara nedense içim birtürlü ısınmıyor :( :(
12. Sayfadasın 15. sayfaya kadar karını ver 16. sayfa sadece hayırlı olsun mesajlarını içerecek :D Kızma sakın takılıyorum İhtiyar, Al bi megane geç gitsin karıştırma kafanı. markayı sabitle en iyisini arayalım hep beraber
len senin konuda sana "moruk" dedim diye bana ihtiyar diyerek karşılık veriyosun ama bu "moruk" tabiri yaşlı anlamında değil, "hocam" karşılığı bir tabirdi :D :D
evet bugün bravoyu görünce megane 2'de karar kıldım gibi.. bravonun tek artısı daha hızlı olması onun dışında bi albenisini (isterdim ama) göremedim..
abi şirket araçları olarak clio,megan2,linea ve focus kullanyoruz.tek tavsiyem megan 2 olur sana
bence de Megane 2.. ikinci el olmasına rağmen arabanın içine binince hemen içim ısındı. ama bravo'ya hiç kanım kaynamadı.. götü çok yüksek. döşemeleri 1 senede eskiyecek türden.. Fiat bana uymazmış bunu anladım.. ARh (+) birine A Rh (-) kan vermek gibi birşey.. :D :D
Low Rider: ağrıya gidilip bu araba alınır mı? kazık yer miyik :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32523314/detay
megane dizel 80lik kullandık 60.000km kadar, bence tam aile arabası. masrafsız, geniş, çok az yakıyor, gidişide fena değildi ki 100lükler çok daha iyidir
Fiat Punto Evo'nun tipi Bravo'dan çok daha hoşuma gitti.. keşke 100 hplik bir motoru olsaydı Evo'ların...