erhan sunroof benim tercihim değil.. dijital kadran da olmasa da olabilir...
Printable View
erhan sunroof benim tercihim değil.. dijital kadran da olmasa da olabilir...
Abi dediğim gibi olay sadece bunlar değil...
Malzeme kalitesi,işçilik farkı var,araçların yüksekliği farklı kafadan....
İthaller 2009-2010 modeller , 2010nun sonlarına doğru yerli başladılar şuan yerli devam....
Farkı anlamak kolay 1-Göstergeler analog 2-Kapı altı çıtalar gövde rengi yerlilerde 3-Yükseklik farklı 4- 5- gider örnek vereyim....
İthal
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...bo-dizel/detay
Yerli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31528449/detay
Arkadaşım ithal yayı taktıydı yerli 3'e indi iyi yeter diyordu bende eibach var :D sonu yok gerçi :D bnm araç çirkin 1 resmi :
http://img824.imageshack.us/img824/7...082010085h.jpg
Abi sakın megane alma bizim Hakanı biliyosun yeni annesine aldılar full paketini iade etmenin yollarını arıyorlar istersen görüştürebilirim Hakanla abi.
megane II sedan 105hp + 6 ileri manuel
senin ilacın budur
abi corsa ecoflex 95 lik icin sehir dısı 3,1 lt gosteriyor imkanı varmı sence ?
doblo iyimiş cidden :)
Bak işte megan 2 güzel abi şirkette kullanıyoruz dizeli harika arabanın megan 3 tam bir rezalet ama 2 güzel daha geçenlerde uzun yol yaptık şehir içi şehir dışı tapa gaz hiç düşük devir kullanma yok hesapladık 23 kuruş yakmış nasıl kullandığımızıda bildiğim için çok etkileyici gelmişti bana sadece tek dikkatimi çeken kısmı ya bizim hondalardan indiğimiz için öyle yada bu arabalar hakkaten çok dengesiz bir türlü virajlara girerken ani hareketlenmelerde güvenemedim arabaya sonrasında biraz kullananlarla konuştum hakkaten o konuda sıkıntılı olduğunu söylediler aracın. Dayanıklılık konusunda Antalyada araç gözümün önünde önce kaldırıma çıktı sonra takla atarak şarampole indi kafası üstünde süründü biraz çok acımasız bir hasarı yoktu içindekilerde indi bindik gittik ordada gözümü doldurmuştu.
35'lere çıkınca asla ve asla renault'a girmem, megane fln hiç düşünme bence
Ben de İstanbuldan Ankaraya bi toplantıya yetişmek için tapagaz gitmiştim. Depoyu İstanbulda fulledim saat sabah 11 de çıktım ve öğlen 2 ye 5 kala Ankarada Aydınlıkevlerde toplantıma girmiştim. Nasıl gittiğimi ben bilirim. Hava 30 derece ve hiç 180 nin altına inmemiştim. Viraj miraj Allah ne verdiyse tapagaz 200-210 klima açık yarım depo yakmıştım. Yani 400km yarım depo tapagaz klima açık 30 derece hava.
Tavsiye ederim.
22 sayfa olmus karar ver :D
Xenomorphun rekoruna az kaldı haha :)
kusura bakma haklısın :) "fln" yazınca ben fluence anlamışım yorgunluktan :D :D
yaw hepimiz hondacıyız ama hondanın megane II gibi az yakan bir dizel arabası yok.. hangi markayı önereceksin? fokusu geç çok yakıyor içi dökülüyor, bravonun tipini sevmedim, golf ve jetta çok güzel ama çok pahalı.. geriye bişey kalmadı..
Daha almadınmı abi :D
Bu gidişle bişey alamıcan gibime geliyor :/
para olduktan sonra kralını bile alırım.. niye almayayım.. kasım ayı gelmiş milletin istediği rakamların ayağı yere basmıyor.. sıfır fiyatına 2. el araba satıyorlar.. marka modele karar verdim de fiyatlar uçuyor.. 2010 model megane II sedan privilege'a adam 39.000 TL istiyor. gel de al bunu şimdi bu rakamlara :)
şu an fiyatlar uçuk ve anlamış değilim, kasım aralık derken kış geldi hala aynı, yakıt konusunda renault bu işde en iyi (dizel), ama donanım vs derken motor dışında geriye kalan herşey plastik :) wv grubu pahalı dedik, focus yakıtta çok cimri değil evet doğru, peki opel grubu ne alemde, astra (hb), volvo'da düşünülebilir, kaliteli ve sağlam 2. eli çokta uçuk değil sanki