Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. Fotolarınıda bizle paylaşırsın artık. Güle güle kullan![]()
Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. Fotolarınıda bizle paylaşırsın artık. Güle güle kullan![]()
tüketim rekoru için çip şart
vakit kaybetme hiç
tekrar hayırlı uğurlu olsun
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
İthalleri yerliden ayıran motor numarası gibi birşey varmı ? Numaradaki harfin biri gibi mesela.
Bu arada hayırlı olsun 0 megane3 e girme fikrim vardı yerle olacaksa kalsın.
Edit: pardon pardon dijital saati görmek yeterliymiş![]()
#eksikpazar
abi hayırlı olsun kazasız belasız sıkıntısız binersin inş
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hayırlı, uğurlu olsun yeni aracınız, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah.
Sürüş izlenimleriniz nasıl, ilk etapta tatmin etti mi araç sizi? Ben de bir yıl önce aldım Megane 3 dci, başta tüketim olmak üzere ses yalıtımından ve yol tutuşundan çok memnunum. Performansı da bir dizel arabaya göre gayet yeterli bence.
Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin...
En kısa zamanda ic dıs fotoları ve aracın sizdeki ilk izlenimlerini bekliyorum kendi adıma![]()
[QUOTE=SONE-R;1822830]çok tşk ederim. arabadan çok memnunum. pamuk gibi debriyaj, direksiyon, içeriye gram ses almıyor. henüz kullanmaya başlayalı yeni olduğu için tüketimini ölçemedim.
Evet debriyaj gerçekten çok yumuşak. Ablamda Megane 2 dci olduğu için iki aracı rahatça kıyaslama imkanım oldu, izolasyon ve yol tutuşu olarak iki araç arasında dağlar kadar fark var, Megane 3 bariz bir şekilde içeri daha az ses alıyor, hatta bir gün bir arkadaşım bindi arabama, sen dizel almamış mıydın dedi, bu zaten dizel dediğimde de e ama hiç ses yok demişti, tabi aracın içinden demişti bunuYol tutuşu da bir önceki modele oranla hissedilir derecede daha iyi. İzmir'den Antalya Lara'ya dörtte üç deponun biraz daha azıyla gittim geldim ki daha araç 1000 km'lere yeni gelmişti. Sonuç olarak memnun kalacaksınız diye düşünüyorum
![]()
ve bir efsane topicigin daha sonuna geldik sayın forum üyeleri...
hayırlı uğurlu olsun abi güle güle bin...![]()
sizin canınız sağolsun.. ben yine efsane topic bulurum sizler için
sağol göki.. uzun yıllar biner miyim? bakalım kaşıntı tutmazsa binerim
tşk ederim..
sağol kardeşim.. yaşasın Reno![]()
![]()
Hayırlı olsun abi Renault zehirini aldın sendeOrjinal tampon ekleri ve kanat da olucak mı abi? Olmalı bence
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)