Megane 2 sedan daha çok hoşuma gidiyor.. 2. el de olsa megane 2 alacağım sanırım... içimin ısınmadığı arabaya daha ucuz, daha hızlı, vs diye binemem..
39.900tl Sıfır km Yeni Skoda Octavia Classic 1.6TDI varmış bakılabilir..
http://new.skoda-auto.com/TUR/model/...look.aspx?ff=0
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ahmet bunu ben de gördüm sabah ama bu en boş versiyonu sanırım..
Donanıma bakmadım ama tasarımı,motoru v.s gayet iyi..+Cidden çok geniş araç,bagajı v.s2011-2010 model bir araç bakılması daha mantıklı olur bence eğer 39.000tl civarına çıkılabiliyorsa..Yakınlarda varsa bayii uğrayıp bakabilirsin bence..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
40+ bütçe var ise ben yeni kasa citröen c5 öneririm.1.6 hdi 110 hp manuel geniş geniş![]()
barnak bassam olurmu ?
az önce skoda bayii'ni aradım.. adamlar sanki elmas satıyorlar.. indirim yapamazlarmış.. h.ss.... nah müşteri bulursunuz böyle...
onlar altın satıyor mubarek vw grubu...bi tane boyasız tayyar bulsam vallahı alıcam kaporamı gerı..!....nefret edıyorum model model konusmalarından...
eski kasa astra kullanıyorum 2 haftadır bana çok odun bi araba geldi ya şahsen beğenmedim ben ayrıca 1.3 motoru yuksek devırlı kullanmak gerekıyor bazen yokuslarda debrıyajjjj dıye bagrıyor![]()
yok pederle gıttık sıparıs vermeye dogus otomotıve adam 3 laf soyledı 20 dk telefonda konustu...resmen suratımıza bakmamıslardı..
adamların pek umurlarında degıl genelde q7 musterılerıne falan bakıyor onlar...55 lıra lık scırocco musterısını pek adam yerıne koymuyorlar...peder agır kufurlerle terketmıstı mekanı..allahtan avek'le ıyı aramız..skoda audı vs ıcın avek'e gıdın orayı arayın
Madem uzun süreli binecegin bi araba alacaksın en azından kasası güncel olsun ki aldıgın araba bi müddet sonra yüzü eski durumuna düşmesin. Megane2 yaklaşık 6 yıldır piyasada hatta 2010'un sonuna geldik oldu sana 7 yıl.
2*3 yıl sonra satacam desen üstünde ne donanım olursa olsun zorlanırsın, 35 36 lira ikinci el megane2'ye para baglamak çok mantıklı gelmiyor. Sıfırın huzurunu yaşamak için bile 2*3 lira fazla vermeye deger.
Tabii bu benim şahsi düşüncem, nacizane tavsiyem.
Soner sen karar verene kadar yaz gelir piyasa canlanır adamım. Tek bir şeye odaklan ve en iyisini almaya çalış. Renault eski kasada olsa her zaman 2. eli avantajlıdır. Allah göstermesin sıkıştığında 1000-1500 altına her zaman değerlendirirsin. Sende temiz bakarsın zaten arabaya, satarkende sorun olmaz. Ama eski pazar yok artık bunu sende biliyorsun. Araba prim etmiyor, aldığına satarsan bindiğin yanına kar. Onun için alırken hesaplı almak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)