Yok ben öyle birsey soylemedim.. Yani en azından yarısmak istenmiyorsa öyle birseyin önemi yok. Sahsen oyle olsa gidip kendime 1.3 cdti almazdımAmac ekonomiyse dizel araba alarak ve günlük kullanılacaksa, en dusuk hacim en az vergi demektir yakıtı da az performansı da gunluk olarak yeterliyse, gidip daha yuksek hacim alıp fazla vergiye gerek yok. Ha illa performansta onemli diyorsan, 1.20d en guzel secim olur
![]()
Astra 1.3 CDTi, megane 1.5 DCi 105 den daha az mı yakıt tüketiyor?
tercih meselesi tabi. Ben 2. el megane alacagıma sıfır km astra tercih ederdim. vergi avantajı var tabiki ama öyle abartı bi fark değil. hacim dedigin için ben 2.0 ile ilgili soyledim onu1.5 ile 1.3 hacim farkı o kadar yok cunku
bi tane küçük pipetli meyve suyu kadar fark var
) demek istedigim o kadar basarısız bi motor değil 1.3
Valla hacimsiz dizel keyif vermiyor.
Nasıl verir benim gibi 980kg araba olur chiplersin keyif alırsın.
Agır arabalarda sahsen ben o keyfi almıyorum.
Ama ben de bundan sonra dizel alırsam 1.3 tercih etmem.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
1.3 arabanın amacı zaten keyif değil ki ekonomi.. keyif beklenirse tabiki keyif bulunamaz cunku keyif verebilecek kadar guc yok.. beklentilerle alakalı..
bugün şikayetvar.com a baktım.. otomobil şikayetlerinde opel sıralamada 1.liği kimseye kaptırmamış![]()
![]()
Valla dizellerin arasında Honda olmadığı için ben tarafsızım![]()
gönül ister ki Golf 1.6 TDi alabileyim ama Megane ile eşit donanımdaki bir Golf en az 5-6 milyar daha pahalı Megane'dan..
Yarın önce reno mais, sonra seat ve skoda bayii'lerini gezeceğim. belki bravo'ya bir kez daha bakarım. ama astrayı düşünmüyorum, olursa Corsa belki..
Sen bravoya bi daha bak, 33 liraya 2010 4500kmde var mis
Döseme begenmediysen en kral deriyi yaptırırsın yine 35 lirayı bulmaz![]()
ikisi aynı fiyat oldugunda haklısın fakat birinin 2. eli fiyatına digerinin sıfırını alabiliyorsam, baştan daha fazla oduyorum ekonomi falan kalmıyor demektir..
sıkıntı var fakat araclarda deil bu sıkıntı servislerde.. gercekten servisleri ve distributoru sorunlu.. araclar hiç sorunlu degil zira gecenlerde gelen bir mailin bi parcasını ekliyorum altta..
Opel, Corsa modeliyle dinamik tarzı ve eğlenceli sürüşüne ek olarak, kullanıcısına birinci sınıf kalite sunma konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bunun somut bir göstergesi Almanya’da hazırlanan 2010 DEKRA Arıza Raporu, Corsa’yı test edilen tüm araçlar içinde en düşük arıza oranıyla (yüzde 2,4) birinci ilan etmesi. DEKRA (Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein), güvenli ve verimli karayolu trafiği hizmetleri sağlayan bir müessese ve Avrupa’nın lider teknik ve uzman kuruluşu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)