astranın arka diz mesafesi megane göre yarı yarıya neredeyse
çok var aslındaneyse yani burda konuyu megane astra olayına cevirmeye gerek yok. beklentilerle alakalı. belli bir paranın uzerine cıktıktan sonra sahsen sıfır km olması kullandıgımda bana daha fazla rahatlık saglayacak olması benim tercihim olurdu.. Zira bikaç yıl sonra satarken bunun farkını daha rahat gorebilirsin.. cunku birisini ikinci el alıcaksın 40-50 bin km de olacak, 2 yıl eski olacak, satarken 40-50 bin km de sen yapmıs olsan, araba geldi 100 bin kusurlere.. ee 2 yıl sonra sattıgını hesap etsek, 4 yasında, garantisi biteli 2 yıl olmus, 100 bin km yi devirmiş bir araba mı daha cok para eder daha kolay satılır? yoksa garantisi yeni bitmiş veya hala devam ediyor, 40-50 bin km de 2 yasında ilk sahibinden bi arac mı daha kolay satılır ve daha cok apra eder..
dizel araclarda km önemlidir 2. elde
![]()
bir de herseyden ote, garanti altında olması buyuk bir guven.. basit araclar degil sonuc olarak parcaları da hiçte ucuz sayılmaz. supriz bir masrafın olmayacak.. e tabi ilk kez senin binmenin verdigi rahatlık baska birsey..![]()
erhan dur yaw belki sıfır megane alacağımastrayı 1.3 motoruyla almak vallahi zoruma gidiyor.. almam
1.5 , 1.6 üretsinler alayım
![]()
![]()
ben 2. el olarak dusundum.. sıfır megane da tercih edilebilir tabiki.. Bi de otomatik olursa super olur![]()
bence sıfıra hiç girmemek lazım
megane3 hb dci / 6 ileri manuel / cam tavan 2009 modelleri ikinci elde 40 civarında
megane2 sedan dci / 6 ileri manuel farklı aksesuar paketlerinde mevcut
astra hb cdti / 6 ileri manuel / cam tavan var birkaç tane ama eski kasa tabii
aslında asıl amacı belirlemek lazım
minimum maliyetlerle maksimum performans mı = megane
bir miktar daha fazla maliyetle daha yüksek kalite mi = astra
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Bende katılıyorum 2009-2010 ithal versiyon megane 3 dci106 ile ömür boyu devam![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
yıllar önce broadway'lerin de ithalleri araba pazarında "oricinal fransız" diye satılırdı.. yıl 2011 oldu hala mı ithal üretimlerin daha kaliteli olduğunda kararlısınız. ispanyanın işçileri bizim işçilerimizden daha mı akıllısonuçta üretim prosesleri tüm reno fab'larında aynıdır..
bizzat el becerisi belirler kaliteyi..
bugün yeni megane III hb için mais'e gittim. ana baba günüydü. arabanın döşeme rengi (açık sarı) ve kalitesi hoşuma gitmedi. bir de stepne bagajın içinde değil, arabanın altında. bu durumu da hiç sevmedim. yarın tekrar gidip bir de deneme sürüşü yapacağım. ama sanırım megane II alacam bu gidişle..
baktım mais kalabalık, arkadaşı da alayım hipodroma gideyim dedim. 6 ganyanda yattık, ama 2 liraya oynadığım sırasız ikili tuttu ve 300 lira kazandım![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)