1 yıllık vergisi 1793 lira... çok para ya...
ya bir de şunu anlamıyorum: arabaların kataloglarında mahsus yabancı üretim (orda kullanılan) araçların fotolarını gösteriyorlar, hepsi basık basık.. gel görki bizim arabaların poposu tavşan kıçı gibi yukarda.. Bravonun kataloğunu aldım bugün, araba fotolarda harika görünüyor ama canlı hali bu kadar etkileyici değil.. keza megane 3 fotoları da aynı..
ßen Peder İçin Araştırdım kararını megane den yana kullandı..
1,6 TDCI Focus Titanyum'a Bakmanı Tavsiye Ederim
+ Megane 1,5 DCI Diynamik..
+ Auris Yada Corollada Olaßilir.
focus çok yakıt tüketiyor..
aurisler de hantal... megane 1.5 alacağım.. artık megane 3 mü olur 2 mi olur bilemem..
Corsa Cdti - Jetta dizel de boyut olarak tercih edilebilir. Ayrıca i20 dizel de güzel
:ramo
Soner, al kardeşim megane al, fiat al, seat al ama al bi şey artık. Onun kıçı kalkık bunun burnu düşük, sen ne kadar dağıtıyorosun kendini böyle hocam. Kitlen bir şeye al gitsinBak Türkiyede 5 tane olan arabayı kapadım gözümü aldım. Ağzım kulaklarıma varıyor keyiften. Sende yap bi çılgınlık beyaaa
bu araba alıncakmı soner abi artık![]()
Soner abi
linea yakmıyo bu ya koklamıyorda
hava ile besleniyor herhalde
45 litre depo ile yaklasık 1000-1100 km
varsın orası burası kötü olsun..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bravo al
1.6 120 hp lik 290 tork
chiple olsun 150 hp torkda 350 lere dayanır
vti lara gider yaparsın hahaha
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)