biz erkeklerde forumları hitleyelim, ruhsatları nereye koydugumuzu yazalımgüneşlik cebi, kot sağ *** cebi
torpido
![]()
biz erkeklerde forumları hitleyelim, ruhsatları nereye koydugumuzu yazalımgüneşlik cebi, kot sağ *** cebi
torpido
![]()
The Taxi Driver
benım lıstemdekıler sacmalamaya basladı kendı aralarında eglenıyorlar ıste arada ben satasıyorum![]()
erkeklerin sormasi uzerine ciddi bir tavirla konunun 'meme kanseri bilinclendirme kampanyasi' oldugunu soylemek yerine,salak salak ''hueee, tahmin edin iste'' gibi bir tavir almanin geregi nedir?
yazmıştım masum olsun diye...yoksa sağlam kalaylayasım geldi...ama işte eş dost akrabada var yazanların içinde...
Hay allah razı olsun ben de ne saçmalıyorlar bunlar diye kafayı yemek üzereydim.
Demek meme kanseriymiş.
Yahu böyle saçma sapan şeylerle uğraşacaklarına 2 doktor adı ne bileyim
tedbir için neler yapılır onu yazsınlar.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
çok saçma bi şey :S
bende dün diyorum noldu bu millete kim kime neye koyuyo yatakta dolapta yerde sehpada filan noluyoruz diye düşündüm
Mesaj geldi Facebook'ta bir arkadaştanHiç uğraşamam ama paylaşayım dedim
Bildiğiniz gibi Facebook'taki bayan arkadaşlar geçen sene sütyen renklerini bu sene de çantalarını nereye koyduklarını herhangi bir açıklama yapmadan Facebook iletilerine yazarak ve birbirlerinin iletilerini beğenerek bizi merakta bırakmışlar, kafamızı karıştırmışlar ve adeta dalga geçmişlerdir. Ortaya çıkan kaotik duruma da kadınların gücü yakıştırmasını yapmışlardır.
Şimdi sıra bizde. Erkek dünyasının gücünü gösterelim
* LÜTFEN İLETİLERİNİZE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMADAN OTOMOBİL KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZ YAŞI "ilk kez xx yaşımda..." BİÇİMİNDE YAZINIZ. Böylece trafik kazalarına dikkat çekeceğiz
* HABER KAYNAĞINDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP İLETİLERİ YORUM YAPMADAN BEĞENİNİZ.
* BU MESAJI LİSTENİZDEKİ ERKEKLERE GÖNDERİNİZ.
EMC
benimde bir arkadaşım sitemini dile getirmiş bayıldım hahahah
Can Çağan : Çantanızı nereye koyduğunuzu millet okumak zorunda mı ? bu kadar yabancı özentisi olmayın.biryere gerçekten destek olmak istiyorsanız bağış yapın.Bende prostatlılara yardım için ufaklığı yatırdığım yönü yazayım.Bu mudur ? ruh hastası,dizi manyağı,batı yavşağı karılar sizi
1881 - 193∞
Ahahahah agır girmis![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ahuahauhaua agır magır ama cok iyi yazmıs arkadas ya helal olsun![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
bitane akıllısı yok arkadas![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)