Mersinde olsan narlıkuyuyu önerirdimAponun yeri var. 2 kişi oturursanız 1 büyükle 100 tl ye kalkarsınız.Ortam harika gerçekten
bu aralar gidersem fotoğrafını çekerim...
Mersinde olsan narlıkuyuyu önerirdimAponun yeri var. 2 kişi oturursanız 1 büyükle 100 tl ye kalkarsınız.Ortam harika gerçekten
bu aralar gidersem fotoğrafını çekerim...
abereline sağlık
bide rezerve numarası alaydın tam süperdi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
rakı balık yeri tekirdağdır![]()
Kadıköy Agapia
Agapia Kadky - Garden & Meyhane... Size zel Lezzetler...
Fiyat olarak uygun yer bakan Kahraman'ın kapısının önünden geçmesin derim. 1 kilo 200 gramlık kalkan, bir büyük rakı, iki salata, birer parça beyaz peynir ve kavun, bir kalamar tava (okyanus malı dondurulmuştan yapmaydı), meyve tabağı. Toplamda da üç kişiydik ve salı günüydü. Toplam hesap 560 TL geldi. Mekan olarakta hiç bir çekiciliği olmayan salaş sayılacak türden bir yer.
Arkadaşım davet etmişti gelen hesaba benim sinirlerim kalktı. O kadar yani. Daha da fazla hesap ödenilen yerler var ama hakediyor. Kahraman ise tam bir saçmalık.
Konu sıcak kalsınKumkapıda fiyatı uygun yerler bilen arkadaşlar varmı ?
kumkapı eskiden pahalıydı artık öle ahım şahım yüksek fiyatlar yok,ki eğer grup olarak gidiceksen guzel fıyatlar yapıolar mesela kişi başı 50 lira sınırsız alkol,sıcak-soğuk mezeler,balık meyve vs neyzen i öneririm çocukluğumdan beri sürekli ailecek olsun arkadaş çevremle olsun gittiğim bir mekandır
gittim ben yeşilköydeki yere... valla eş dost arakadaş toplanıp kapatılabilir bir yer kendi çapınızda gayet eğlenirsiniz..4 masa filan zaten, arayın gitmeden muhakkak...
Tarabyada Denize neredeyse sıfır Set Balık var. Fix menü 65 ve 75 TL olarak değişiyor. 75 TL lik alırsan çatlarsın yemekten. 60 TL lik olanını alırsan yine çatlarsın ama oldukça da güzel ve kalite mekandır. Bu fiyata içki de dahildirZaten genelde iş toplantıları için giderler. Mekan oldukça kalitelidir.
balata giderken,kadirhas üniversitesinin yanında cibalikapı balıkçısı var.mezeleri harikadır.fiyatlarda uçuk değildir.deli gibi ye iç 75 tl verilir en fazla adam başı
Anadolu Yak. Uskumru veya Lacivert..
hortingen yeni konu açmak istemedim
bu mekan fiyat olarak nasıldır ?
Foto Galeri « Villa Bosphorus – Boğazda Balık Keyfi
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)