User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Deniz Gören Rakı Balık Uygun Mekan Önerisi

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersinde olsan narlıkuyuyu önerirdim Aponun yeri var. 2 kişi oturursanız 1 büyükle 100 tl ye kalkarsınız.Ortam harika gerçekten bu aralar gidersem fotoğrafını çekerim...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aber eline sağlık

bide rezerve numarası alaydın tam süperdi
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mersinde olsan narlıkuyuyu önerirdim Aponun yeri var. 2 kişi oturursanız 1 büyükle 100 tl ye kalkarsınız.Ortam harika gerçekten bu aralar gidersem fotoğrafını çekerim...
    Her fırsat buldukça kaçıyorum narlikuyuya.orda yediğim balığın,içtiğim rakının tadını baska hicbiyerde alamıyorum sahilin üst tarafındaki otel aile dostlarımızın.oranın terasını da tavsiye ederim.
    Nasıl canım çekti ya
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

aber
    Misafir
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aber eline sağlık

bide rezerve numarası alaydın tam süperdi
    Rezerve numarası Garson Mahsun Abinin Cebi

Murat Özcan
    Misafir
    rakı balık yeri tekirdağdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese Selamlar..Bu forumlardaki amaç eğer bilgi paylaşımı ve yardım ise tamamen kafa kafaya zıt yorumlar olabiliyor.. @emre yeşil kardeşim senden bi ricamız oldu kestirip attın mekanı sorduk kapandı dedin ben dün o mekanda yedim aslanlar gibide içtim !! Madem yardımcı olmicaksın ozaman neden yalan söylüyorsun...
    Neyse ben yardımcı olayım mekan ***** Yeşilköyde Marinanın en sonundaki balıkçı kooperatiflerinin sonunda küçük bir mekan..Brandayla kapatılmış acayip salaş bir yer..Menü filan bile yok Mezeleri görüp kendiniz seçiyorsunuz mezeler günlük ve o gün ne çıkmışsa şansınıza diyerekten seçim yapıyorsunuz Onun haricinde eğer varsa o gün gelen balıklardan sipariş verebilirsiniz..Tek garson var Mahsun Abi serviste hızlı herkese yetişmeye çalışıyor iyi niyetli bir abimiz Haftasonları kesnlikle rezerve yaptırmanız lazım masa sayısı kısıtlı haftaiçi fazla sorun olmuyormuş..Gelelim sadede 4 meze + ortaya karışık salata 35 lik rakı iki kişi 90tl ye çıktık..Mezeler bol sıcak kızarmış ekmekle doyarsınız bile Karides Güveç ve Levrek Marine alternatif olarak sofrada düşünülebilir Farklı mekanlar bilen arkadaşlar varsa birazda detay verebilirseniz çok seviniriz ***** rakı balık keyfi tartışılmaz
    Herkese bol keyifler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde balıkçı kahraman var eski dostumuzdur ama fiyatlar son bi 7 8 senede uçuk oldu ama istanbulda balık dedin mi ilk aklıma gelicek yerdir lezzet olarak

edit: kumkapıyı kimse yazdımı bilmiyorum ama ordada pazarlıkla sahilde balıkçıların restorantlarında güzel yapıyorlar kapıda pazarlık yapın bide büyük adada sahilde aynı şekilde
    Fiyat olarak uygun yer bakan Kahraman'ın kapısının önünden geçmesin derim. 1 kilo 200 gramlık kalkan, bir büyük rakı, iki salata, birer parça beyaz peynir ve kavun, bir kalamar tava (okyanus malı dondurulmuştan yapmaydı), meyve tabağı. Toplamda da üç kişiydik ve salı günüydü. Toplam hesap 560 TL geldi. Mekan olarakta hiç bir çekiciliği olmayan salaş sayılacak türden bir yer.
    Arkadaşım davet etmişti gelen hesaba benim sinirlerim kalktı. O kadar yani. Daha da fazla hesap ödenilen yerler var ama hakediyor. Kahraman ise tam bir saçmalık.

aber
    Misafir
    Konu sıcak kalsın Kumkapıda fiyatı uygun yerler bilen arkadaşlar varmı ?

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sıcak kalsın Kumkapıda fiyatı uygun yerler bilen arkadaşlar varmı ?
    kumkapı eskiden pahalıydı artık öle ahım şahım yüksek fiyatlar yok,ki eğer grup olarak gidiceksen guzel fıyatlar yapıolar mesela kişi başı 50 lira sınırsız alkol,sıcak-soğuk mezeler,balık meyve vs neyzen i öneririm çocukluğumdan beri sürekli ailecek olsun arkadaş çevremle olsun gittiğim bir mekandır
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese Selamlar..Bu forumlardaki amaç eğer bilgi paylaşımı ve yardım ise tamamen kafa kafaya zıt yorumlar olabiliyor.. @emre yeşil kardeşim senden bi ricamız oldu kestirip attın mekanı sorduk kapandı dedin ben dün o mekanda yedim aslanlar gibide içtim !! Madem yardımcı olmicaksın ozaman neden yalan söylüyorsun...
    Neyse ben yardımcı olayım mekan ***** Yeşilköyde Marinanın en sonundaki balıkçı kooperatiflerinin sonunda küçük bir mekan..Brandayla kapatılmış acayip salaş bir yer..Menü filan bile yok Mezeleri görüp kendiniz seçiyorsunuz mezeler günlük ve o gün ne çıkmışsa şansınıza diyerekten seçim yapıyorsunuz Onun haricinde eğer varsa o gün gelen balıklardan sipariş verebilirsiniz..Tek garson var Mahsun Abi serviste hızlı herkese yetişmeye çalışıyor iyi niyetli bir abimiz Haftasonları kesnlikle rezerve yaptırmanız lazım masa sayısı kısıtlı haftaiçi fazla sorun olmuyormuş..Gelelim sadede 4 meze + ortaya karışık salata 35 lik rakı iki kişi 90tl ye çıktık..Mezeler bol sıcak kızarmış ekmekle doyarsınız bile Karides Güveç ve Levrek Marine alternatif olarak sofrada düşünülebilir Farklı mekanlar bilen arkadaşlar varsa birazda detay verebilirseniz çok seviniriz ***** rakı balık keyfi tartışılmaz
    Herkese bol keyifler

burayada mutlaka gidicem salaş mekanları hep sevmişimdir
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gittim ben yeşilköydeki yere... valla eş dost arakadaş toplanıp kapatılabilir bir yer kendi çapınızda gayet eğlenirsiniz..4 masa filan zaten, arayın gitmeden muhakkak...
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam adres verebilir misiniz bu geldigimde guzel bi raki balik yemeden donmeyeyim

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarabyada Denize neredeyse sıfır Set Balık var. Fix menü 65 ve 75 TL olarak değişiyor. 75 TL lik alırsan çatlarsın yemekten. 60 TL lik olanını alırsan yine çatlarsın ama oldukça da güzel ve kalite mekandır. Bu fiyata içki de dahildir Zaten genelde iş toplantıları için giderler. Mekan oldukça kalitelidir.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarabyada Denize neredeyse sıfır Set Balık var. Fix menü 65 ve 75 TL olarak değişiyor. 75 TL lik alırsan çatlarsın yemekten. 60 TL lik olanını alırsan yine çatlarsın ama oldukça da güzel ve kalite mekandır. Bu fiyata içki de dahildir Zaten genelde iş toplantıları için giderler. Mekan oldukça kalitelidir.
    Kredi kartı geçmez sadece nakit çalışır ek bilgi

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balata giderken,kadirhas üniversitesinin yanında cibalikapı balıkçısı var.mezeleri harikadır.fiyatlarda uçuk değildir.deli gibi ye iç 75 tl verilir en fazla adam başı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu Yak. Uskumru veya Lacivert..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hortingen yeni konu açmak istemedim

bu mekan fiyat olarak nasıldır ?

Foto Galeri « Villa Bosphorus – Boğazda Balık Keyfi
    Livestrong

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rakı balık yeri tekirdağdır
    isim ver isim o kadar tekirdağ'lıyız mekan bilmiyoruz silivri'yi daha çok biliyorum be

not:hortingen iyi oldu konu canlı kalsın,hatta mümkünse izmir için önerileri de alalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)