valla biz ebayden herhalde 10-15 tane aldık
sıkıntısız şekilde geldi her seferinde...
Diecast model gümrüğe takılmaz 100 ün üzerinde model getirttim çok şükür takılmadı.buna 100 euronun üstündekilerde dahil
100 Euronun altındaki hiçbir şey Tr ye girişi yasaklı değilse gümrüğe takılmaz.
Bayram Yılbaşı vs gibi özel zamanlarda bu limit 1 ay sonrası 1 ay öncesi için 300 Euro dur.
Bahsettiğim tutar shipping siz rakamlar. Shipping gümrüğü bağlamıyor.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Expres shipping secersen eger Amerika'dan TR'ye girmesi 2gune yakin suruyor...Ama TR'den adrese gitmesi 1 aydan fazla.Hatta gumruge takilirsa birkac ay flndir heraldeAgustosun ortasinda kuzenime cep tel gonderdim expres mail ile..TR'ye 2gunde fln gitti ama gumruge taktilar...Herhangibir bildiri fln yollamamislar..Guc bela pakete ulasti ama vermemisler..Amerika;ya iadesini yapacagiz demisler ama hala yapacaklar.Neredeyse iki ay oldu hala gelen giden birsey yok...
Bu arada en son son gonderdigimi regular mail olarak gonderdim...6-8 business day diyordu..Birkac gun icinde TRde olur...En ucuz ama en yavas yol bu.
yeni başlık açmayayım dedim ebaydan sis farı alacam ama daha önce ne sipariş ettiysem gümrüğe takıldı, gümrüğe takılmaması için ne yaptırmam gerekiyor, başkaları ebaydan far sinyal stop direksiyon falan getirtiyor hiçkimsenin ürünü gümrüğe takılmıyor, bende mi bi cenabetlik var anlamadım yardımcı olabiirmisiniz![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
öncelikle fiyatı 150 euro sınırını gecmıyecek shıppıng dahıl .
sonrasında faturasına gift yazdırırsan güzel olur.
geçen 350 euroluk birşey aldım üzerine gift yazdırdımgümrüğe falan takılmadı. gerçi takılsada sorun olmaz %20 vergi alınıyor. ama benden alamıyorlar
dış ticaret müsteşarlığında çalışıyorum heheh
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Ben de 20 gün önce filan Almanya'dan model getirttim.Hatta 3-4 gün önce yine sipariş verdim ama bu 150 Euro sınırı devam ediyor.
300 Euro olayı kalkmış sanırım.Diecast forumlarında biraz araştırma yaptım;getirtenlerle filan konuştum ve öyle söylediler.
150'yi aşmamak en iyisi.Hatta imkan varsa GIFT yazdırmak en güzel yol..
bende bilgisayar almak istiyorum . ancak bilgisayarın değeri shipping'siz 1500$. okuduklarıma göre bu kesinlikle gümrüğe takılır herhalde. üzerine gift yazdırsam bile
bunun için tek çare gelen birinden mi rica etmek??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)